PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=424981}

Między światami

Rabbit Hole
2010
6,5 19 tys. ocen
6,5 10 1 19442
6,6 20 krytyków
Między światami
powrót do forum filmu Między światami

napis na plakacie sugeruje , że film bedzie czymś w rodzaju mistycznego horroru tak jak to było w filmie THE OTHERS "inni". toteż przez cały film oczekiwałem zmiany akcji jak w filmie szósty zmysł. a tu normalny, nawet dobry dramat. zrobili mnie w... konia

gutek248

Tja, to samo sugeruje montaż trailera, który widziałem w kinie. Spodziewałem się po filmie jakiejś historii z dreszczykiem o duchu, a to po prostu dramat o małżeństwie zmagającym się z bólem po stracie synka. Głupi chwyt by przyciągnąć lud do kina. Niepotrzebny, bo film broni się i bez tego, jest naprawdę niezły.

ocenił(a) film na 7
gutek248

No i nie jestem sam :) Dobry dramat , ale nic więcej.

gutek248

Bo trzeba było oglądać oryginalny zwiastun a nie ten za przeproszeniem shit który wytworzyli w Polsce. Tak jakby chcieli na siłę zniszczyć ten film. Oczywiste że jak ludzie będą szli z nastawieniem na horror/thriller i zobaczą dramat to będą niezadowolen i -.-

seamus

Trudno oczekiwać, aby w kinie puszczali oryginalny zwiastun. Z zasady nie oglądam zajawek filmów, bo po prostu zbyt wiele zdradzają, ale w kinie nie mam wielkiego wyboru (wiem, mógłbym się trochę spóźnić na seans, ale jak płacę, to chcę widzieć wszystko :D). Tja, będą niezadowoleni, ale dystrybutor dba tylko o to, aby ludzie zapłacili za bilet, reszta - jak widać - ich nie obchodzi.

spokowap

No tak racja, a nie pomyślałem , że zwiastun widziałeś w kinie. Potem się dziwię, że mój ulubiony film ma 6.7 ocenę ^^

seamus

zajawka w kinie zmontowana pod kątem mistycznego thrillera, a tak nsprawde bardzo słaby dramat.