PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7706}
6,1 10 tys. ocen
6,1 10 1 10124
4,5 6 krytyków
Miasto prywatne
powrót do forum filmu Miasto prywatne

Mam na muśli Macieja Kozłowskiego.Łezka się w oku kręciła.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ozjasz_Goldberg

ot, prostak zrozumiał pierwszy post...

ocenił(a) film na 6
NaSiR_3

o czym ten człekokształtny twór w ogóle pisze?

Ozjasz_Goldberg

Za co to zablokowali? Nikomu nie ubliżyłem z wyjątkiem postaci filmowej! Powiem inaczej: drażni mnie, gdy widz ma się identyfikować z mordercą, sadystą...

ocenił(a) film na 8
irish23_faurepavane

nom, mi też :( chociaż odkąd pierwszy raz zobaczyłam film to facet zaczął mnie przerażać...

irish23_faurepavane

Jezu, przepraszam, chodziło o śmierć aktora, a nie o postaci! Jeszcze raz przepraszam, ale niedawno przeczytałem gdzieś post, jak współczują tej postaci po jej śmierci w końcówce. Dobrze, że to zablokowali, mnie też jest teraz smutno, jak oglądam filmy z tym wybitnym aktorem, kurde, wstyd mi, że tak wyszło... Przepraszam, Panie Macieju, sorry, irish23_faurepavane. Ale, jak to mówił dobry wojak Szwejk: "każdy się omylić może, a musi się omylić tym bardziej, im bardziej o czymś rozmyśla". Tak więc i ja się omyliłem i krytykę oraz nazwanie mnie "prostakiem" przyjmuję z pokorą. Pan Maciej chyba nie miał żalu, bo wiedział, że się omyliłem.

ocenił(a) film na 6
Ozjasz_Goldberg

Nie wiedziałeś,że pan Maciej nie żyje?Już nie przesadzaj z tym samobiczowaniem.Ważne,że się zreflektowałeś.To się ceni.Twój wpis mógłby być przeciwwagą dla tych pod newsem dotyczącym wypadku syna Wałęsy.Walczy w szpitalu o życie ale zawsze znajdą się "ludzie" ze swoimi głupimi tekstami.

irish23_faurepavane

Wiedziałem, ale, tak jak napisałem wcześniej, zasugerowałem się tym, że niedawno ktoś napisał, że prawie się popłakał na końcu filmu.