PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375721}

Miasto złodziei

The Town
2010
7,2 81 tys. ocen
7,2 10 1 81319
6,5 27 krytyków
Miasto złodziei
powrót do forum filmu Miasto złodziei
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wojtek_dpo

hahahaha, to smutne ze sa na swiecie tak znudzone osoby!! zeby ogladac co kto ocenial i jak :) wow!
ty naprawde nie masz nic do robienia widocznie :) zalosne to troche ale coz :) nie zamierzam sie klocic heheheh
the town jest nudny dla mnie i koniec :)

ocenił(a) film na 9
anulcia

Tak Moda na Sukces jest ciekawsza :P

ocenił(a) film na 8
anulcia

hahahaha, to smutne ze sa na swiecie tak znudzone osoby!! zeby ogladac co kto ocenial i jak :) wow!

Oceny te określają gust, danego użytkownika(niczki) więc jak widać <właściwie teraz już nie, ponieważ schowałaś głosy widocznie ci wstyd> gustujesz w zupełnie innym kinie<za dużo powiedziane, ale niech będzie>. Więc nie wiem, co cie skłoniło do oglądania tego filmu. Proponuje, przy wyborze kierować się rekomendacjami, a wtedy o miną cie nudne filmy i będziesz oglądała coś tak "ciekawego" jak Moda na sukces.

Robert831231

przykro mi, ale nie bylbys w stanie ocenic w czym gustuje nawet jak bym nie ukryla swojego profilu ;) ani ocenic jaka jestem,wiec zajmij sie swoim zyciem lepiej ;) bo nie o to tu chodzi :)
kazdy ma swoje zdanie na temat filmu i nic tego nie zmieni, wiec wyluzujcie ;)
pozdrawiam i zycze milego dnia :)

ocenił(a) film na 8
anulcia

przykro mi, ale nie bylbys w stanie ocenic w czym gustuje nawet jak bym nie ukryla swojego profilu ;)
Rekomendacje, to nie ja tylko, to masz na filmwebie polecane filmy, które cię mogą zainteresować, i są wynikiem ocen na inne filmy.

ocenił(a) film na 9
Robert831231

Ja może powtórzę Moda na Sukces 10/10!!!!!!!!! jeszcze Zbuntowanego Anioła bym zrozumiał ale to!
23 lata MnS w 6 minut. Polecam!
http://www.widelec.pl/widelec/1,99759,8661776,23_lata__Mody_na_sukces__w_6_minut .html

Wojtek_dpo

no chyba nie myslicie ze naprawde ogladam Mode na sukces jak te babcie :) raz na rok zlapie jakis odcinek jesli akurat nie jestem w pracy i wiem co sie dzialo przez caly ten czas :)
po prostu mam sentyment do tego serialu,bo zaczal sie jak bylam mala :)
sa seriale na ktorych naprawde sie skupiam i sledze co tydzien i wlasnie sciagam sobie najnowszy odcinek :)

ocenił(a) film na 9
anulcia

Na przykład jakie?

Wojtek_dpo

piewrsze miejsce dziela u mnie Twin Peaks i Prison Break. a ostatnio ogladam Californication :) oczywiscie Gotowe na wszystko tez :)

ocenił(a) film na 9
anulcia

No Prison Break 1 sezon rządzi. Dalej to kaszana. Gotowe na wszystko oglądałem sporadycznie ale całkiem okej. Californication...genialne. Twin Peaks ogladałem będąc dzieckiem. Do dziś mnie prześladuje :)

Wojtek_dpo

zgadzam sie,ze najlepszy byl sezon 1 PB :) pozniej sie zrobilo troche niewiarygodne hehehe, jednak i tak plakalam pod koniec :)
ja tez twean peaks ogladam jako dziecko i pamietam ze bardzo sie balam, wiec rok temu sciagnelam sobie i obejrzalam wszystkie odcinki... ale nadal ciezko bylo mi zasnac pozniej :)

ocenił(a) film na 9
anulcia

Ja po prostu nie jestem w stanie odświeżyć TP. Czołówka mnie tak dołuje...masakra. Strasznie ten kawałek melancholijny i straszny zarazem.

anulcia

widze że kolejny krytyk filmowy się znalazł :D na FW ich z dnia na dzień przybywa a w tym wszystkim jest najzabawniejsze to że połowa osób którzy maja się za bóg wie kogo to gimbusy bez pojęcia co to prawdziwe kino poza tym marnujący swój czas na FW i zamiast wziąć się w końcu za kariere krytyka a nie siedzieć na tej marnej stronie !

Film prze kozak !

kris_020

Nie karmcie TROLLA ! haha nudny i przewidywalny film ? jestem ciekaw co ostatnio ogladałes (aś) ciekawszego od tego ?! haha żal mi cie. Jak dla mnie film absolutnie rewelacyjny i jestem pod wrażeniem, że jeszcze można robić tak świetne filmy. Ben Affleck geniusz , jego poprzedni film gone baby gone równie doskonały ! pozdro

HardkorX

Tobie sie podobal, mi sie nie podobal :) Proste i jasne :) ludzie maja rozne gusta, swiatopoglad i kryteria :)
a odpowiadajac na pytanie ostatni ciekawy film, ktory obejrzalam to A LOVE SONG FOR BOBBY LONG ;)

kris_020

ja nie twierdze, ze jestem krytykiem :) to Ty widocznie uwazasz, ze znasz sie na filmach najlepiej na swiecie i jezeli ktos ma inne zdanie to jest gimbusem :) polecam zmiane podejscia, poniewaz narzucanie swojego zdania i krytykowanie innych za to, ze maja inny gust/ sa inni zakrawa o kompleksy i tyranizm.

ocenił(a) film na 8
anulcia

To, że film jest przewidywalna to żadna wada. Władca Pierścieni też był przewidywalny, każdy domyślał się, że pierścień zostanie zniszczony, a jakoś miliony ludzi z zapartym tchem śledziło losy głównych bohaterów. Tak więc z przewidywalnością niestety pudło. Pozostaje kwestia nudy, a to już jest bardzo subiektywna rzecz. Jedni dobrze bawią się przy Transporterze, drudzy przy Odysei Kosmicznej, a jeszcze inni przy The Town. Są też tacy, którzy lubią wszystkie rodzaje filmów i potrafią się otworzyć na dany gatunek. Pisząc nudny napisz dlaczego wg ciebie tak jest. Dla mnie nie był nudny, jedynie może trochę przegadany.

Autsajder_2

ok,zdodze sie czesciowo, ze jest sporo przewidywalncyh filmow, ktore mimo wszystko warto ogladac z innych wzgledow :)
akurat po the town spodziewalam sie czegos innego i sie zawiodlam.ale to JA, komus widocznie sie podoba i ja nie rzucam sie na tych ludzi i nie obrazam ich, bo to wedlug mnie jest chamskie i niedojrzale :)
oczywiscie kazdy lubi co innego,tak jak napisales :) nie zamykam sie na zaden gatunek ,ogladam przerozne,jednak niezaleznie od rodzaju, film mnie musi po prostu czyms urzec. :) pozdrawiam