Jedna z zabawniejszych komedii.Oprócz fajnego scenariusza jej dużym atutem jest obecność ślicznej Kim Basinger w roli kosmitki.Najabardziej pociągająco wygląda w scenie kiedy ma spędzić upojną noc z Danem Aykroydem.Fani Kim powinni koniecznie zobaczyć ten film.
chomik
Jak na komedię - film niezły. Wniosek przedmówcy popieram. Najbardziej podobała mi się jak Kim potraktowała Aykroyda jak chomika :)
Dawno już tego filmu nie widziałem, dopiero dziś odświeżyłem sobie i po prostu uważam, że komedia była wyśmienita, świetnie wypadła Kim Basinger w roli kosmitki oraz Dan Aykroyd - jak zawsze przezabawny. No i Jon Lovitz w roli brata Aykroyda wcale im nie ustępował. Troszkę zakończenie mi nie podeszło, za bardzo zwariowane, nie wiem, ale sam film bardzo dobry. Ach te lata 80-te... Szkoda, że przeminęły...
Moim zdaniem jeszcze filmowa córka Aykroyda jest warta wspomnienia. Ma jakiś taki ciepły, radosny wyraz twarzy, który do tego filmu pasuje jak ulał i nie denerwuje jak niektóre dzieci w innych filmach. chyba zresztą nikogo bym w obsadzie nie wymieniał. :)
A sama komedia jest faktycznie świetna. Jedna z lepszych z motywem paranormalnym i jedna z lepszych w ogóle. Jak dla mnie równie kultowa jak "Pogromcy duchów".