PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107805}
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 35407
4,2 33 krytyków
Mortal Kombat
powrót do forum filmu Mortal Kombat

No cóż, nie ma dobrych wieści z obozu MK3. Dzisiaj Todd Garner, producent najnowszej części, napisał na TT informację:
"Well, I thought by the casts’ social media you would’ve figured out we’re shooting a few more days. We’d always planned for it & thought we’d do it in March. The pandemic had other plans. We won’t have a release date for the movie until theaters re-open. Same for trailer."

Ważne, że cały czas coś się dzieje w temacie.

balca

Najbardziej smuci mnie to że nawet do czasu otwarcia kin nie ujrzymy zwiastuna ): Nowy Mortal Kombat z R jest jednym z moich najbardziej wyczekiwanych filmów w gatunku akcja-fantasy, zwłaszcza że jestem jednym z nielicznych który oryginał z 1995 roku rozczarował.

ocenił(a) film na 8
buterfly

Może niedługo będzie wiadomo coś więcej.
https://mobile.twitter.com/hashtag/mortalkombatmovie

dead_fw

Podobno jakieś nowe info :) - Oj żeby to była chociaż jakiś krótka zapowiedz :)

ocenił(a) film na 8
buterfly

Wiesz, ja rozumiem, że COVID, ale na zwiastun już najwyższy czas. Oby to nie było tylko logo i motyw muzyczny :D

dead_fw

I okazało się niestety że tylko plakat z logiem ;) - Natomiast martwi mnie promocja filmu już powinien być zwiastun natomiast WB czeka z nim do nowego roku, tutaj już powinna być dyskusja na temat postaci a nie wiemy nic nawet tego jak się wizualne prezentują.

ocenił(a) film na 8
buterfly

Wiesz, jestem fanem, ale obawiam się kiepskiego filmu. Obym się mylił :)

dead_fw

Czyżby wizualnie wyglądało to zwyczajnie tak źle że obawiają się ujawnienia zwiastuna ): Bo aktorzy znają się na swojej robocie pod względem walk.

ocenił(a) film na 8
buterfly

Kojarzę tylko Joe Taslima z serialu *Warrior* mającego grać Sub Zero. Raczej, że wizja reżysera może mocno rozczarować widzów. Będzie pewnie jakaś linia fabularna poprzetykana walkami a nie turniej.

dead_fw

Mi są znani jeszcze Hiroyuki Sanada, Tadanobu Asano oraz Ludi Lin wiec obsada uważam naprawdę zacna - W krótkometrażówce z tego co pamiętam też nie było turnieju a fani przyjęli ją pozytywnie, wiec możliwe jest że WB sam nie wierzy w sukces skoro daje film jednocześnie na platformę HBO Max, wiec zapewnię sukcesu kasowego nie będzie bo szybko będzie dostępny w sieci też na innych stronach.

ocenił(a) film na 8
buterfly

A tak, Sanadę również kojarzę. Brak turnieju to najmniejszy problem (w nowej grze nawet go nie ma), to raz, dwa to przecież nawet jakby pandemii nie było to filmy z Rką sprzedają się słabiej :)

ocenił(a) film na 4
balca

Film ma się pojawić w kwietniu w kinach i na HBO go równocześnie :>

ocenił(a) film na 5
CptAmerica_fw

Oby kina już zaczęły do tego czasu działać i uda się zobaczyć:) Ma być na HBO Max, a nie Go:/

balca

Wjedź na stronę HBO jest tam komunikat że filmy (i inne produkcje) z HBO Max będą dostępne na HBO GO tam gdzie Max nie działa.