widze ze bardzo duzo osob placze przed bo by lepiej zrobili .
jako fan mk 1 2 3 growy podchodze do tytulu zawsze z zaciekawieniem
stary film nie powalil niczym jakby zabraklo kasy na produkcje
tutaj dostajemy nowy wyzszy poziom . nie mozna liczyc na to ze beda super watki fabularne czy milosne . linia jest banalnie prosta i mozna okreslic dosc pospieszna
za to efekty ladnie pasuja - sa odpowiednio dobrane i dobrze wklejone .
nie widzimy wielu glupotek filmowych i dosc szybko dostajemy miesko bo tylko o to chodzi i czekamy na GET OVER HERE :D
aczkolwiek trzeba nadmienic to ze pospiech fabularny i przygotowanie do kontunuacji skraca esencje filmu i dostajemy dlugi trailer ktory oglada sie przyjemnie a czas mija szybko
mam wrazenie ze dostaniemy trylogie w ktorej 2 moze okazac sie najmocniejsza
ja dam chyba 8 na zachete ale powinno byc 7 ;p
oczywiscie fatale to kre.... znaczy moid na oczy :D plus znane teksty, no dodaja zapewne +1 do kazdej oceny . w kontynuacji chcialbym zobaczyc wiecej mieska i brutalnosci :) tak wlasnie chce zawsze pamietac MK :D
Mi akurat mie podobały sie dwie rzeczy - to jak potraktowano Goro i caly ten wątek mocy ktore bohaterowie musieli z siebie uwolnic.
Reszta filmu na wielki plus i z czystym sumieniem daje mu 8/10
Akurat motyw z Arcaną jest ok bo fajnie tłumaczy dlaczego tylko wybrańcy mogą posiadać takie moce i dlaczego tylko oni są w stanie walczyć z siłami Outworld
Hej, mam pytanie gdzie oglądałeś? Ja mam hbo go , które ponoć się ma zamienić w Max, ale za jakiś czas.
Pozdrawiam
Ps. Nie czytałem twojego kom. Żeby sobie nie spoilować przypadkiem.
Film sam w sobie jest dobry. Sceny walk dobrze zrobione. Miałem wrażenie, że same poszczególne walki mogłyby być odrobinę dłuższe. A tutaj raz, dwa i truposz. Szczególnie te walki 1vs1. Plus rozczarowująca walka finałowa. Niby jest ale jakaś taka bezpłciowa.