KURDe... czy naprawdę nie ma lepszych filmów niż właśnie takie jak ten
do puszczania w TVP?? Porażka......
TVP akurat lubi Kanadyjskie "thrillery" puszczać...
Efektem tego jest to, że jak widzę zestawienie słowa "Kanadyjski" ze słowem "thriller" to wolę trzymać się od tego z daleka ;)
Fantastyczny pomysł na film. Czekam na film o rekinach w samolocie.
Scenariusz na poziomie pierwszoklasisty. Sama realizacja również pozostawia wiele do życzenia. Nie był to jednak najsłabszy film jaki oglądałem :)
Ja powiem tylko - MASAKRA :) Chodź moja mama się przejeła i wkręciła, ale ona jest kochana.
Nie oglądałem tego badziewia po tym jak rok temu skusiłem się na emitowane przez TVP "Mordercze mrówki". Pewnie oba te filmy to jedno wielkie bagno!
nie no mrówy rządzą. Uśmiałem się na tym filmie. ja również czekam na film rekiny w samolocie albo wielbłądy też by były dobre
Klapa totalna... No pogratulować normalnie... Czy oni naprawdę nie mają co robić ?
Powiem szczerze, ze to nie pierwszy film z mrówkami w roli głównej jaki widziałam... Tamten nie był wcale lepszy... W tamtym mrówki stały się tak inteligentne, że założyły nawet swego rodzaju sieć połączeń na miarę internetu i "żądały" uznania ich, jako odrębną grupa społeczna... ;) No, mają ludzie pomysły...
Najbardziej irytowało mnie tragiczne aktorstwo. Bo mrówki nie były aż takie złe, ale reżyseria po prostu fatalna. Tego filmu nie da się oglądać !!! 1/10
Nie, co Wy piszecie. Film był super. O wiele śmieszniejszy niż przeciętna komedia. Uśmiałam się wręcz prawie do łez. ;)
Najbardziej mi się podobało jak te mrówki na samym końcu ożyły i zaczęły się ruszać... To tak przerażające. ;p
niedługo zostanie nakręcony film z glistami ludzkimi w roli głównej- w samolocie oczywiście