PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475152}

Mrówki w samolocie

Destination: Infestation
2007
3,2 2,0 tys. ocen
3,2 10 1 1990
1,5 2 krytyków
Mrówki w samolocie
powrót do forum filmu Mrówki w samolocie

"Mrówki w samolocie", "Mordercze mrówki", "zemsta niedźwiedzicy", "krwiożercza małpa",
"tygrys ludojad" i najlepszy ze wszystkich "Postrach z jeziora" ;DDD
jak ja kocham te filmy... ahhh
zapomniałem o "wężach w samolocie" i wszystkich częściach "Boa" i "pytona" nawet jeden vs drugi xD
znacie może równie ambitne filmy przy których oglądaniu zalecane jest całkowite poświęcenie się filmowi by znaleźć ukryty sens filmu... ?

ale ja bym chciał zobaczyć filmy w stylu:
"zemsta surykatki"
"mordercze owsiki"
"chomik zabójca"
"krwiożercze tasiemce"

...i najbardziej trzymający w napięciu "postrach z jąder" o morderczych plemnikach xD

użytkownik usunięty
MCKristo

TVP to robi sobie jakieś kpiny zapodając takie gnioty k...a mać.Rozwalił mnie tekst przed chwilą "zaszły w mrówkach zmiany genetyczne" czy jakoś tak :D.Na cholerę ci biedni płacą abonament.

ocenił(a) film na 2
MCKristo

Dla takich filmów powinni stworzyć specjalny gatunek science-idiot. Daje 2/10 za polewkę.

Boskigrom

Chyba raczej TVP Idiot-fiction. Ale wiadomo o co c'mon.

pionas666

TVP-idiot-fiction. xD Ale teraz Puls odkupił licencję na głupie filmy. :D

MCKristo

Właśnie oglądam ten jakże pasjonujący film. Przyznam, że wciągnął mnie, bowiem od czasu obejrzenia ''Morderczych mrówek'' dawno nie widziałam takiej ilości idiotyzmu w jednym filmie.
I zgadzam się - komedia przednia.

ocenił(a) film na 10
Progresywna

Można gdzieś pobrać ten film..za późno zacząłem oglądać a chcę mieć cały xd

Grzes2010

Hahahahaha!

ocenił(a) film na 2
Grzes2010

Odpuść sobie ściąganie tego filmu, NAPRAWDĘ ;-)))

MCKristo

"Mrówki w samolocie" to mistrzostwo świata! Dawno nie widziałem lepszej komedii od tego filmu. :) Są dwie możliwości:
1) twórcy tego filmu to idioci
2) robili sobie jaja
Ostatnia scena miażdży! :D BUHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!

ocenił(a) film na 2
smudi87

nie wytrzymalem do konca, a co było?

MCKristo

nikt mi nie odpowiedział na pytanie.... znacie jeszcze filmy tej wybitnej klasy? :)

ocenił(a) film na 10
MCKristo

Mordercze mrówki :D
Fajny film..krwawy i też pokazujacy inteligęcję tych owadów
http://www.filmweb.pl/film/Zab%C3%B3jcze+mr%C3%B3wki-2004-375000

Polecam.I był jeszcze jeden fajny o mrówkach ale tytułu nie pamiętam :(

Grzes2010

na wstępie mojego pustu podałem już filmy z serii krwiożerczych owadów i jakże inteligentnych i potwornych zwierzętach... chciałem inne tytuły :P

dodam że widziałem jeszcze "potwór z wnętrza ziemi" ahh to dopiero był film :D i wielkim glucie wychodzącym z ziemi i czyniącym ZŁOOOOOOO!!!!

ocenił(a) film na 1
MCKristo

dla mnie najlepszy jest "Megarekin kontra gigantyczna ośmiornica"

http://www.filmweb.pl/film/Mega+Shark+vs.+Giant+Octopus-2009-499399

ocenił(a) film na 1
MCKristo

dla mnie najlepszy jest "Megarekin kontra gigantyczna ośmiornica"

http://www.filmweb.pl/film/Mega+Shark+vs.+Giant+Octopus-2009-499399

pagichu

dzięki wielkie... o To właśnie mi chodziło ;D

ocenił(a) film na 1
MCKristo

Ta znamy... np. Infestation lub mój ulubiony hicior idiotyzmu - Atak Mega Karaczanów. Jeżeli nie masz co zrobić z czasem to poogladaj sobie te... to..coś, bo filmem tego nazwać nie można

użytkownik usunięty
MCKristo

na początku jak włączyłam ten film to myślałam, że to parodia ("Węże w samolocie"?). Jak więc się zdziwiłam jak w "info" wyskoczył mi "dramat". Chwile jeszcze popatrzyłam jak "inteligentne mrówki zaatakowały jedynie kapitana, one wiedzą co robią", wybuchnęłam śmiechem i wyłączyłam tv.

ocenił(a) film na 1
MCKristo

"Postrach z jeziora" to dla mnie mistrzostwo :D

Mam jeszcze ciekawy tytuł. Może i nie ma tam morderczych koników morskich, ani niczego krwiożerczego, ale mam bardzo interesujący film katastroficzny: "Wyścig z żywiołem". Mnóstwo śmiechu, braku logiki w poczynaniach głównych bohaterów i "ciekawy" scenariusz. Polecam serdecznie.

ocenił(a) film na 4
MCKristo

Może mogłabym to jakoś ocenić, gdyby nie to, że ciągle dławiłam się ze śmiechu podczas oglądania xD Ten film był tak beznadziejny, że aż śmieszny x3 Czego ludzie do tych samolotów nie wrzucą... Niedługo prawdopodobnie będzie można oglądać 'Kurczaki w samolocie' czy coś w tym guście xD

ocenił(a) film na 3
MCKristo

Dla mnie najlepszym tytułem tego typu kina ambitnego jest "Krwiożercze pomidory kontratakują". Na FilmWebie znalazłem tylko pierwszą część (jak dobrze kojarzę) http://www.filmweb.pl/film/Krwiożercze+pomidory+atakują+Francję-1991-195566
A mrówki - no rewelacja, śmiałem się niemal cały film. Perełki:

1. [może źle usłyszałem] Kapitan przed startem: "Polecimy na wysokości 1500m (tysiąć pięćset metrów) z prędkością 1200km/h." No wow! Cóż za genialne parametry.
2. Hit wszech czasów - po tym jak mrówki oblazły kapitana pani entomolog stwierdziła coś w stylu: "Mówiłam że są inteligentne - zaatakowały kapitana" - leżałem i płakałem ze śmiechu kolejne 10min i nie wiem co się działo, ale pewnie wiele nie straciłem ;)

użytkownik usunięty
gauczo

Po przeczytaniu twojego komentarza zacząłem ściągać wszystkie części tych pomidorów xD Ale będzie śmiechu jak się już ściągną i sobie włączę dla relaksu xD

ocenił(a) film na 1
MCKristo

dobre, dobre xD a ja chciałbym zobaczyć takie tytuły jak: "zabójcze karasie", "inwazja zmutowanych grzechotników na Amerykę" lub "smiercionośne glonojady" xD

MCKristo

Także uwielbiam "Węże w samolocie" . A tobie polecam "Turbulencje 3 heavy metal". To po wężach moja ulubiona komedia :)

MCKristo

polecam "ślimaki"

MCKristo

"mordercze owsiki"
hahahaha!!!

RafX

a wie ktoś jaki jest tytuł komedii takiej co mrówki uniosły się w powietrze i przybierały kształt wielkiego strasznego potwora?;d

pimpelson

mordercze mrówki z 2008 roku, najgorszy ze wszystkich filmów jaki widziałem w 2010 roku :D

ocenił(a) film na 3
MCKristo

obejrzyj Thankskilling hehe :D zabójcze... indyki :D

MCKristo

najlepsze sa "mrowki w gaciach"

MCKristo

http://www.filmweb.pl/film/Noc+lepusa-1972-164614 o zabójczych, gigantycznych królikach.

MCKristo

A propo chomikow...
http://www.filmweb.pl/film/Noc+morderczych+chomik%C3%B3w-2006-478150