Moja ocena to taka jak sami powiedzieli na początku o swoim związku: 8/10 :-) Film DOPRACOWANY i dopięty na ostatni guzik. Brad nie ten sam co w "Fight Club'ie' ale i tak to on, czyli rządzi, a Angelina pokazała, że umie stworzyć świetną postać. Poza tym MUZA, muza i jeszcze raz MUZA! To jest właśnie "gwóźdź programu" + niczego sobie efekty specjalne... No mówie! Myślę sobie jeszcze wczoraj: "no filmik średniawy, te recenzje, fabuła znana - wiadomo - nie jakaś ambitna, więc czy pójdę? Chyba NIE!" Ale w końcu siostra mnie wyciągnęła... i już pierwsze minuty całkiem całkiem, a potem już tylko lepiej. Naprawdę DOBRA ZABAWA, gorrrąco POLECAM!!! pzdr
zgadzam się w 100 procencikach :) Filmik suuuper :) efekty , fabułka , aktorzy hihihi :) poprostu bomba :) Trzeba zobaczyć :)
Mogę się pod tym podpisać, z jednym zastrzeżeniem: Angelina nie grała dobrze. Dobra jest natomiast zabawa, dokładnie tak, jak powiedziałeś/powiedziałaś. (:D)
nie można się mile rozczarować... co najwyżej zaskoczyć :) a tak poza tym to filmik całkiem ciekawy według mnie, aczkolwiek widywałam lepsze i ambitniejsze.. sporo błędów reżyserskich!!!
film dobry dlatego bo śmieszny, a to w końcu zadanie komedii :) Brad Pitt zagrał tu świetnie, a jaego miny były po prostu uwiecznieniem dowcipu filmowego. A Angelina- niezła laska, aktorka może troszke gorsza, ale nie tragiczna. film ogląda się łatwo, a w końcu w wakacje można dać sobie luzu i pooglądać filmy mniej pouczające i moralizujące :P