PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108931}
6,7 429 tys. ocen
6,7 10 1 429268
5,6 57 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

co za gniot!

ocenił(a) film na 1

porażka po całości!!!film beznadziejny, idiotyczne sceny, nie da się oglądać, nawet z przymrużeniem oka! Jedyne co mi się w tym filmie podobało to Pitt i Jolie, z ledwością obejrzałam pół godziny i wyłączyłam...2/10 nie polecam!

ocenił(a) film na 10
huda777

nie przesadzaj huda.. coś tam(te liczby-kto by spamiętał.?.)
film nie jest taki beznadziejny, bez przesady.
istnieją gorsze filmy.
a ten jest fajny i miło go się ogląda.

ocenił(a) film na 7
huda777

ekhm jestem osoba ktora nie lubi tego typu filmów. Jesli ogladam taki film to tylko z nudów :P i wlasnie dlatego obejrzalam ten film . Uwazam ze nie jest taki zly widzialam gorsze filmy naprawde:) 2 godz. przeznaczone na ten film uwazam za nie stracone:) jesli uwazasz ze ten film jest taki beznadziejny to sobie obejrz "Martwy krzyk":P

huda777

Też tak miałem. Ale jakoś przetrwałem do 45 minuty, potem już było lepiej.

ocenił(a) film na 5
huda777

Film nie zachwyca, ale jak się nie ma niczego lepszego do roboty to można obejrzeć. ;-)

ocenił(a) film na 1
huda777

Podpisuję się obiema rękami i jak bym miał więcej to bym wykorzystał wszystkie. Typowy debilowaty gniot w stylu zabili go i uciekł przeznaczony dla młodzieży < 15 i niedorozwiniętych dorosłych. Typowa komercyjna szmira niesprawdzający się nawet w swoim gatunku.

ocenił(a) film na 3
filozof71

loool co to było??? wlasnie skonczylam ogladac owo "dzieło" na tvn i wystapil u mnie tzw.szok dlugoterminowy..maaasakra i przegiecie. rozumiem ze tworcy chcieli zaimponowac iloscia i wykonaniem scen "batalistycznych" ale Matrix, Spiderman, batman i co kto chce w jednym filmie to troche za duzo. i to jest film sensacyjny tak? yhm.. ja proponuje ogladnac "shooter" i porownac - dla mnie komentarz zbedny

mikelp

Ekhm... oglądałem ten film po raz drugi. Jak dla mnie, dobry. Nie mówie, że wyśmienity, ale dobry jest dla zabicia czasu, dobry dla rozrywki. To nie jest film do rozmyślania, tylko typowy film amerykański, który dla mnie nie jest szmirą, co prawda za kilka dni zapomnę większość scen, ale naprawdę, widziałem gorsze.
Więc na koniec dodam, polecam film, na taką noc. Miło się ogląda, fajni aktorzy, dobra akcja. Wszystko.

huda777

GGGP -- Gniot gniota gniotem pogania ;] Gniot jak ich mało. Beznadzieja. Ocena w skali 1-10? Hmmm... -100/10 :]

huda777

nie przesadzajcie, początek był trochę nudny, ale przecież musiało być jakieś wprowadzenie, film wcale nie jest zły, a na -100/10 zasługuje durny American Pie, albo Piła, a nie ten film

Lovely_Paige

Każdy ma swoje zdanie ;]

<za krótki>

huda777

Co za plyndz....

elia_2

Ja się bardzo zawiodłam na tym filmie :( Zakwalifikowany jest do komedii sensacyjnej ale mnie tam kompletnie nic nie śmieszyło :( przykro mi to stwierdzić ale nie wytrzymałam do końca. Pierwszy raz mi sie zdarza, że nie obejrzałam w całości. Oglądałam już kilka filmów które okazały się poniżej moich oczekiwań ale zawsze dotrwałam. Film dla mnie jest slaby a ponieważ był tak kiepski, że nie wytrzymałam daje jedynie 3/10. Jeszcze żadnego filmu nie oceniłam tak słabo :(

huda777

Mnie bardziej podobała się pierwsza połowa filmu, powiedzmy, do tańca. No, może do pogodzenia się :) potem już tylko jatka. I jak ten film mógł dostać max gwiazdek w gazecie??!
A co powiecie o rolach Pitt & Jolie? Słabe/dobre?

ocenił(a) film na 8
huda777

szanuję Twoje zdanie... szanuję Twoją wagę... podobnie jak Ty oceniam hitmana, ale... "Mr. & Mrs. Smith" mi się podobał.

w klimat mnie wprowadza już na samym początku kawałek " mondo bongo ",
co do Angeliny i Brada to są iskierki i świetnie mi się ich razem ogląda.

prawda jest taka, że do danego filmu trzeba mieć dzień, ważne też w jakich okolicznościach się go ogląda (tvn z reklamami czy kino domowe np.)

ja np. wymiękłem na "zodiacu" i do dzisiaj nie wiem jak się kończy, a znajdą się pewnie tacy co by mnie chętnie za to zlinczowali

zresztą "hitman" też ma swoich fanów dających mu 10/10 ;p

cóż mogę powiedzieć...

respect