PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=256637}

Mroczna kraina

Dark Country
2009
5,5 4,0 tys. ocen
5,5 10 1 4016
5,3 3 krytyków
Mroczna kraina
powrót do forum filmu Mroczna kraina

Jednym słowem gówno. Obejrzałem jedynie 15 minut. Dalej nie mogłem. Te marne sceny jazdy samochodem mnie wykonczyły.

użytkownik usunięty
kincho2

Najważniejsza zasada 'kinomaniaka' Jak już sie zabrałeś za jakiś film to obejrzyj go do końca bez wzgledu na początkowe odczucia i dopiero oceniaj oraz wystawiaj opinie.

kincho2

Kincho2 jak można oceniać film po 15 minutach jego oglądania, to kretynizm. Zastanów się co piszesz następnym razem - bo często sens filmu ujawniony jest na jego końcu. Jeśli film ci się nie podoba to w porządku, ale nie jesteś zbyt bystry jeśli oceniasz filmy nie oglądając ich. Następnym razem nie wypowiadaj się lepiej bo nic z twojej opinii nie wynika.
Owszem jadą samochodem dość długo, ale to tylko początek filmu, następnie znajdują na drodze kolesia, który miał wypadek i zaczyna się rozwijać historia z lekkim dreszczykiem. Nie jest to arcydzieło, ale jak na debiut reżyserski Thomas`a Jane`a według mnie film jest całkiem niezły, mimo początkowych nudnych 15 minut jazdy samochodem.

ocenił(a) film na 6
kincho2

fakt początek marny, ale później jest już coraz lepiej. a jeśli obejżałeś tylko kilka minut najlepiej powstrzymaj się od recenzji