PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=256637}

Mroczna kraina

Dark Country
2009
5,5 4,0 tys. ocen
5,5 10 1 4016
5,3 3 krytyków
Mroczna kraina
powrót do forum filmu Mroczna kraina

film jest tak słaby że wytrzymałem do 10min... nakład na produkcje pewnie nie przekracza 2.50zł w tym wat szkoda było transferu wogóle na ten film było zużyć...

mariowsad

Ale trzeba być tępym, żeby takie coś wypisywać ;/
Jak możesz oceniać coś, czego nie widziałeś? Sam to przyznałeś.....

Na przyszłość z takimi komantarzami spadaj na - jak to mówicie - "fejsa" bo tam jest miejsce dla "takich "ludzi"".

A i jeszcze jedno - transferu się nie zużywa, chyba, że masz mobilny :D
Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
mariowsad

Już nie raz się o to pytałem. Jak można ocenić film nie oglądając go?

mariowsad

ale wgl co to za opinia ??przepraszam bardzo w jakim film supeer akcja zaczyna sie w pierwszych minutach filmów co za debil pisze takie głupoty !

PinkFlower

Ja powiem tak: scenariusz i pomysł jest ok. Aktorstwo jest ok. Ale efekty specjalne i w ogóle cały widok o kant d..y potłuc :/ Np. sztuczna droga, sztuczne niebo, sztuczne tło, animowane koziołkowanie samochodu, cała droga wokół samochodu tonie w ciemnościach, a samochód jakimś cudem świeci cały jasny. Pewnie księżyc i gwiazdy tak go oświetlają? No ale jeśli był to film robiony przez amatorów, to można to wszystko wybaczyć :)

ocenił(a) film na 7
trancefan1986

widzę, że ktoś nie oglądał starszych filmów niż z XXI w. Jak można nie zauważyć nawiązań do kina noir lat 40-50????

mariowsad

Ja filmu jeszcze nie oglądałem,ale za tego typu opinie powinieneś dostać bana.

Też czasami tak mam,że po paru minutach z jakiegoś powodu nie chce mi się oglądać jakiegoś filmu,ale to bardziej kwestia nastroju,np. nastawiam się na film ostry,a zaczyna się leniwie,to włączam następny.Do tego pierwszego kiedyś wracam.

To tak jakby możliwości człowieka oceniać po wyglądzie.
Wyobraż sobie,że jakiś paker z dyskoteki chciałby brutalnie wyrzucić Tomka Adamka.Pomyślałby,taka miernota,wyżyję się dzisiaj na kimś........