PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=267797}

Mroczne szczątki

Dark Remains
2005
4,5 2,1 tys. ocen
4,5 10 1 2052
5,5 2 krytyków
Mroczne szczątki
powrót do forum filmu Mroczne szczątki

bym nawet większą ocene mogl postawic ale rezyser chyba wyobrazni nie ma na początku tragedia nie dociągniete akcje np. facet mowi ze jedzie na pare godzin do miasta i od razu sie pojawia aby cos tam sie zapytac i juz jest w domu ... mogli by dodac ze chociasz jakos jedzie drogą albo co i w duzo innych momentach mogli by to przedluzyc bo widz moze sie pogubic... ja sie pogubłem :P . Przy koncu to akcji nie było widac bo było ciemno a oni z latarkami latali ok rozumiem ale rezyser albo kto mogl by pomyslec i takie specjalnie swiatło ( nie wiem jak to sie zwie :P ) ze w ciemnosciach by było widac chociasz momentami ( tak jak w zejściu ) wtedy by było wiadomo gdzie akcja się dzieje ... więcej tych potworkow albo czegos tam bo ich nic nie było ... ona tylko tymi glupimi zdjęciami się zajmowała a on jezdzil i wszystkim dupe truł co sie stało w tym domu ... był w jakims czasie bardzo dobrze dociągnięte akcje ze np . jak szukal czegos tam to cos tam zobaczył i się ruszył jakos to od razu lepiej wyglądało ... Film nie był taki zły ale jezeli by były naprawione te błędy nawet chocby film by trwał 2 godziny to od razu by się przyjemniej oglądało .... pozdrawiam :P