bym nawet większą ocene mogl postawic ale rezyser chyba wyobrazni nie ma na początku tragedia nie dociągniete akcje np. facet mowi ze jedzie na pare godzin do miasta i od razu sie pojawia aby cos tam sie zapytac i juz jest w domu ... mogli by dodac ze chociasz jakos jedzie drogą albo co i w duzo innych momentach mogli by to przedluzyc bo widz moze sie pogubic... ja sie pogubłem :P . Przy koncu to akcji nie było widac bo było ciemno a oni z latarkami latali ok rozumiem ale rezyser albo kto mogl by pomyslec i takie specjalnie swiatło ( nie wiem jak to sie zwie :P ) ze w ciemnosciach by było widac chociasz momentami ( tak jak w zejściu ) wtedy by było wiadomo gdzie akcja się dzieje ... więcej tych potworkow albo czegos tam bo ich nic nie było ... ona tylko tymi glupimi zdjęciami się zajmowała a on jezdzil i wszystkim dupe truł co sie stało w tym domu ... był w jakims czasie bardzo dobrze dociągnięte akcje ze np . jak szukal czegos tam to cos tam zobaczył i się ruszył jakos to od razu lepiej wyglądało ... Film nie był taki zły ale jezeli by były naprawione te błędy nawet chocby film by trwał 2 godziny to od razu by się przyjemniej oglądało .... pozdrawiam :P