PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=267797}

Mroczne szczątki

Dark Remains
2005
4,5 2,1 tys. ocen
4,5 10 1 2052
5,5 2 krytyków
Mroczne szczątki
powrót do forum filmu Mroczne szczątki

ej no wiecie co!

ocenił(a) film na 10

ten film ma rewelacyjny klimat a ja tu widze takie komentarze nie dajcie sie zwiesc okladce... film to istna bomba! :D ma drugie dno... b. dobrze zrobiony - pod wzgledem zdjec, muzyki i musze przyznac ze kilka razy sie przestraszylem - efekty swietne rowniez. naprawde ten film to nie jest taka glupia siekanka ma dobre przeslanie i niezle sceny zwlaszcza jak glowny bohater ucieka ze swoja zona... co moge zarzucic filmowi to ze czasami wialo nuda - mial jakies postoje ale mimo to jest bardzo dobry... no dam 8,5 bliziutko 9 :D serio zobaczcie b. fajny :D nie ma co! :D

wine_bae

Zgadzam się z Twoją opinią - ja także pozytywnie się zaskoczyłam. Lubię taki klimat horrorów i mimo, że jestem starym "wyjadaczem" tego gatunku to także kilka razy było blisko zawału ;)

ocenił(a) film na 8
wine_bae

Tak to jest, jedni dają 8-9 a inni 2/10... Ja też się kilka razy wystraszyłem, moja ocena to 8/10.

ocenił(a) film na 3
wine_bae

Jednak są gusty i guściki. Uwielbiam horrory, oglądam ich mnóstwo ale ten jest dla mnie nieporozumieniem. Nie napiszę dno czy kicz jak większość "znawców" o każdym filmie, który im się nie podobał. Nie, nie na miano kiczu film też musi sobie zasłużyć. Ale filmu nie polecam bo w moim odczuciu jest strasznie słaby. Generalnie nie lubię filmów w których duchy/demony przez pierwsze 80 min(!) odbijają się w szybach, lustrach itp. aby wyjść z "ukrycia" na ostatni kwadrans. Kończę bo jeszcze napiszę "dno" :). 3/10 Pozdro