film niskich lotów, miejscami wręcz nudnawy, bez klimatu za to z Cheri Christian z kaprawą mordą o wyglądzie wieśniary. Czyli ocena między 2, a 3. Nie polecam.
zgadzam sie w stu procentach z przedmowca! kiepska fabula, kiepscy aktorzy, w ogole nie wiem jak mozna ten film uznawac za horror. 2/10--
Film na pewno straszniejszy od Godzilli, któa masz w ulubionych!Naprawde uważam, że ludzie którzy maja w swoich ulubionych takie filmy Jak American Pie, 13A kawałek o kaprawej mordzie wieśniary należy do rarytasów wieśniackiej krytyki!!!
Jak możesz ten film porównywać z Godzillą, która należy do zupełnie innego gatunku filmowego. Ten film był tak słaby, ze moja, jak to ujęłaś, wieśniacka krytyka w sam raz tu pasuje.
Film oceniam na 3 bylby fajny gdyby nie to ze wszysko juz bylo...
nudne sa duchy w nawiedzonych domach ktore z poczatku nei sa zauwazane przez ludzi gdyz stoja za plecami sa odbiciem w lustrze gdy ci w nie nei patrza potem jednak ludzie sie dowiaduja ze ktos umarl w tym nawiedzonym domu i nagle je widza i duchy nie znikaja jak na poczatku... to juz bylo miliard razy i mam nadzieje... nie wruci wiecej
2 posty pod rzad zapomnialem dodac ze film dostal 3 a nie 2 wlasnie za Kaprawa morde sie ucieszylem ze wkoncu nie ma tu supermodelki :) bo wiele takich w Ameryce nie ma a tu w ich filmach kazdy Piekny itp.
jak dla mnie film rewelacyjny... wiem, ze to bylo miliony razy, ale ten film ma to cuś ;D piszecie, ze nie ma kliamtu... a jak dla mnie to najwiekszy plus filmu, ze on jest i to jaki! mozna sie przestraszyc! najlepsza scena kiedy latarka zgasla. Serio sie przestraszylem ;) swietne efekty... dobrze sa zrobione te duchy... muzyka swietna! aktorstwo srednie. Film godny uwagi i sto razy lepszy od takich filmow jak klatwa ktora ma miliony fanow niewiadomo dlaczego! Mroczne szczatki rzadza ;)