w filmie dotąd pomijany w komiksie był chyba nawet większym nemezis niż przejedzony i
komiczny joker. poza tym miał wszystkie walory, których jokerowi brakowało tj. był
prawdziwym psychopatycznym mamofilem dzięki czemu, w przeciwieństwie do jokera,
budził grozę również w ludziach nie cierpiących na klourofobię. Ten film będzie większą miazgą niż pierwsza część mrocznego rycerza powiadam Wam :)
mamofilem? Nie ma takiego słowa:)
Joker nie jest przejedzony. Kreacje Nicholsona i Ledgera, ba, nawet Marka Hamilla w grze były różne od siebie i są kultowe. Joker nigdy się nie znudzi tak długo jak nie znudzi się sam Batman:)
Joker budził strach nieprzewidywalnymi i brutalnymi czynami, nie był straszny wyłącznie dla klourofobów.
Tak, film będzie miazgą. Znajomi, którzy widzieli zwiastun, a nie wiedzieli że tDKr wogóle powostanie, opowiadają jak ich wbił w ziemie sam zwiastun jak i informacja że 3 cześci już niedługo wejdzie na ekrany.
Bo wiesz, my tu znamy od dawna każdy najmniejszy szczegół i powoli tracimy zdolność obiektywnej oceny czy ten film będzie dobry czy nie.
To, że film będzie dużo lepszy od TDK to wiadomo, oglądam sobie te spoty i zwiastuny i wyobraźnia daje się we znaki. Po prostu w każdym momencie wyobrażam sobie co może nastąpić teraz czy teraz. Jeszcze jak słyszę słowa chłopaczka " Myślisz, że powróci " to aż mnie ciary przechodzą, kurcze wszyscy czekają aż Batman powróci i uratuje Gotham. MIAZGA :D Hardy podoła swojej roli bo już w filmikach wygląda niesamowicie "badassowo" :) LEGEND ENDS - 27 lipca :)
nie nie, dobrze napisałem :) ale myślę, że oba dark nighty będą miały przynajmniej jedną cechę wspólną - po 160 minutach i tak będzie człowiekowi mało.
Heh, co prawda to prawda. TDK się kończy a ja jestem zdziwiony co tak krótko :) Ostatnia część na pewno spełni oczekiwania bo to będzie po prostu zbyt epicki film
Film na pewno będzie epicki, ciesze się, że zobaczymy na ekranie zapomnianego do tej pory przez twórców filmowych jednego z najgroźniejszych przeciwników Gacka (chociaż trochę mam obawy co do doboru aktora ten nie wygląda na zbyt dokoksanego jadem, ale wierze że pan Nolan ma swoje powody) żałuję tylko że w trylogii TDK nie zobaczyłem Człowieka Zagadki, bo to co zrobili z Riddlerem w Batman: forever było tak obrzydliwie niesmaczne jak to co z Banem w Batman i Robin. Zresztą Batman miał tylu przeciwników, iż liczę że jeszcze nie jeden film o Gacku powstanie, pytanie tylko czy jakikolwiek inny reżyser byłby w stanie dorównać dziełom Nolana ^^
Niby racja ale niesmak pozostaje :P na szczęście TDK skutecznie odbudowuje złą renomę filmów o Batmanie :)
Mozesz polecic jakas serie komiksow z Banem ? Albo w ogole ciekawe pozycje bo przez wszystko co do tej pory wyszlo chyba nie dam rady sie przekopac , pozdro