Przez chwilę podczas zwiastunu myślałam, że Heath zmartwychwstał... ;p I że zagra w tym filmie. A to był Joseph G-L. Ale Juno Temple? Lubię ją, ale nie wyobrażam jej sobie w tym filmie. Cóż, zobaczymy... Najważniejsze, ze jest Gary. :)
Ledger i JGL są faktycznie podobni ale raczej ciężko ich pomylić :) Najważniejsze, że Hardy będzie :) a tak na poważnie to jest tu wielu świetnych aktorów
Wtedy też na pewno film zobaczylibyśmy wcześniej bo znając koksa to na planie ciągle podczas przerw mówił " NIE MA OPIE*DALANIA SIĘ " to wszyscy wzięliby się od razu do roboty
No właśnie... odnośnie Hardego. Dużo ludzi ma wątpliwości że nie podoła tej roli. Ja osobiście jestem zdania że podoła i po obejrzeniu TDKR zamknie wszystkim dzioby :) A dla tych którzy nie doceniają go jako aktora polecam obejrzeć choćby "Bronsona" lub mini-serial "The Take" - gra tam takiego sku*wysyna że nikt nie powinien mieć już wątpliwości :)
Ja osobiście nie mam wątpliwości co do talentu Hardy'ego, w Bronsonie genialny ale nie tylko. W zwiastunach widać, że wykreował wspaniałego złoczyńcę, ten chód Bane'a, mimika a momentami spokój na twarzy jest czymś wyjątkowym. Będzie to charakter zupełnie inny od Jokera ale aktorsko czuję, że będzie ten sam poziom. Teraz tylko do 3 czerwca i zobaczymy co nam Nolan zaprezentuje :)