Czy ktoś jest w stanie znaleźć, wykonać bądź gdzieś w necie jest, chociaż nie potrafiłem znaleźć zwiastun hd, ale z napisami polskimi? Chciałbym pokazać paru znajomym, i wiem, że przydałoby się tłumaczenie
a co sądzicie o Marion Cotillard, wg mnie świetnie wygląda w tych 2 sekundach trailera. Piękny uśmiech, piękny strój, po prostu ideał kobiety :)
Ja się jednak zawiodłem na zwiastunie. Oglądając go nie czuje nic, w przeciwieństwie do zwiastuna z 2 części. A scena ze stadionem jest śmieszna.
Nowy Batman nadal jest numerem 1 wśród premier przyszłego roku, ale po zwiastunie moje emocja co do filmu trochę zmalały.
Innymi słowy zwiastun słaby choć mam nadzieje że film będzie super.
Ja powiem tak.
Zwiastun w hd zrobił na mnie o niebo lepsze wrażenie, ale nie liczę na najlepszą część. Sceny w dzień nie pasują mi do Batmana i ogólnie w tym zwiastunie nie ma żadnego klimatu i nie czuje się tego Batmana jak w Początku. I jeszcze dodam, że zanosi się na jakąś bitwę w dzień w środku miasta, no nie...
"I jeszcze dodam, że zanosi się na jakąś bitwę w dzień w środku miasta, no nie..."
I tak będzie. A to wszystko przez Bane'a który zrobi taką rozpierdówe, że mieszkańcy Gotham nie będą wiedzieli co się dzieje ;)
w 1:49 ci goście co skaczą na linach są w tym miejscu w którym Bruce jest od 1:12-1:18 (pewnie to jamy łazarza, bo w rzeczywistości to Chand Baori, które jest indyjską studią z tysiącami schodów)
W HD zwiastun robi wrażenie sadze że bane w tym filmie będzie mocnym draniem i na pewno batmana osłabi psychicznie i fizycznie mam nadzieje że TDKR będzie na poziomie TDK albo może nawet będzie lepszym filmem któremu wstawię ocena 10/10
trochę szkoda że bruce wayne wygląda tak podstarzałe i bez masy mięśniowej ale taka koncepcja jest
Mógłby ktoś napisać dialogi występujące w zwiastunie? Nie dałam rady dosłyszeć wszystkich i nie mam pojęcia o czym oni mówią. : (
No ja też bym prosił ale mam takie wrażenie że końcówka prologu ( TEN ALA ZWIASTUN) jest może nawet lepsza od trailera więcej widać i muzyka klimatyczna.
tak na luźno...
1.jestes dla mnie tak samo wazny jak byłeś dla swojego ojca.. przyrzekłem mu że bede cue ochraniał.. nie dotrzymałem słowa :))
2.burmistrz jest troche głupiutki w swojej modlitwie - ale ten gosc to bohater - wojenny bohater ..teraz jest okres pokoju
3. myslisz ze to bedzie trwac..nadchodzi burza mr wayne..ty i twoi przyjaciele lepiej zakopcie topór wojenny..poniewz gdy nastąpi to wszyscy zaczniecie sie zastanawaic jak moglisci myslec ze mozecie życ w takim przepychu zostawiac dla reszty tak malutko
4.Co to znaczy ? powstan
5.gdy z gotham zostanie pył wtedy pozwole ci umrzec..
nie ponosze odpowiedzialnosci za błedy :P
Swoją drogą, czy ktoś zauważył, że Bruce, gdy otwiera kratę do pomieszczenia z wielopoziomowymi schodami (1:14), to nie idzie o lasce? Czyli jest już zrehabilitowany. I faktycznie, jak ktoś zauważył poniżej, słowo "Rise" nie wypowiada alfred, ale ktoś inny.