Z całym szacunkiem dla Lycha którego po Tween Peaks i Lost Highway po prostu uwielbiałem, co to za przeproszeniem jest ? Film czy efekt przedawkowania speeda ? Nie wiem, może już mi się znudził ten klimat zagadkowości, niedopowiedzeń i skojarzeń ? Eeee chyba jednak nie :) wcale nie tak dawno oglądałem Donnie Darko, ten film zmusił mnie do zastanowienia, Mulholland Drive niestety mnie rozczarował, postanowiłem więc postąpić jak Lynch, dopowiem historię w trakcie ... kiedyś mój znajomy zacytował prawdopodobnie Picassa - Obraz żyje do czasu kiedy nie zostanie namalowany - tak jest z tym filmem, kiedy skończą się spekulacje, Mulholland Drive zostanie pogrzebany.
... po alkoholu ... silencio ( pod wpływem chwili ).
"wcale nie tak dawno oglądałem Donnie Darko, ten film zmusił mnie do zastanowienia, Mulholland Drive niestety mnie rozczarował"
hm... czyli co? wiedziałes po nim wszystko, o co w nim chodzi? w takim razie czemu piszesz "Nie wiem, może już mi się znudził ten klimat zagadkowości"? szczerze mówiąc to nie wiem o co ci chodziło z tą wypowiedzią. no, w każdym razie za porównanie do donnie darko duży lol dla ciebie :D