Jeżeli mama być szczera to ten film jest o niebo gorszy od pierwsze części.Być może dlatego,że dużo scen jest rozgrywanych w mieście.Jak dla mnie to dziwne,że nagle powraca Anck Su Namun powraca,wskrzesza Imhotep'a,to strasznie poplątane,jak dla mnie.Pierwszą część tego filmu oglądałam chyba z 20 razy i nie znudził mi się,natomiast drugą część oglądałam tylko 2 razy i nie mam ochoty już więcej oglądać.Efekty specjalne są bardzo dobre,aktorzy bardzo dobrze grają,ale po za tym to beznadzieja.Moja ocena to 5/10.Aktorzy i efekty uratowali ten film.Moja rada to:nie oglądać zbyt późno bo można przysnąć.
Cześć:) Szanuję Twoje zdanie,ale się z nim nie zgadzam. Według mnie 2 część jest dużo lepsza od 1 .. (co nie znaczy ze 1 mi sie nie podobala- była naprawde dobra- bardzo dobra:)) Zgadzam sie z tym,ze w filmie jest wiele swietnych efektow specjalnych i gra aktorów rowniez nie wzbudzila zastrzezen- co tu duzo mowic- zagrali wspaniale)... Ogólnie oceniam ten film na 9/10:)
film jest fatalny: co to ma byc ? Jakis czlowieko skorpion ? Jak z tandetnego komiksu. Te zalosne dowcipy. Skaczace jak malpy mumie. Slaba gra aktorow. Glupawa fabula. To ma byc ok ? Marne kino rozrywkowe