Ogladam to zawsze 1 raz do roku i zawsze bawie sie przy tym filmie jak dziecko.Genialna kontynuacja genialnej mumi.Swietny film przygodowy
Zgadzam się całkowicie. Oglądam za każdym razem jak jest w tv.
Mumia i Mumia Powraca to są dwa świetne filmy przygodowe. Genialne filmy z niesamowitym klimatem, znakomitymi bohaterami, świetną obsadą. Filmy pomimo tylu lat świetnie wyglądają, wizualnie piękne, efekty specjalne super. Filmy pomimo lat świetnie się ogląda, ten klimat Egiptu jest niesamowity. I tak masz rację, teraz takich filmów już nie robią.
100 % racji.Genialna kontynuacja.A sam krol skorpion CGI jak na tamte czasy wygladal genialnie moim zdaniem.Nigdy nie zrozumiem tej krytyki.
Wiesz że jest też film Król Skorpion. Jest kilka tych filmów ale ten pierwszy jest najfajniejszy, ma klimat najbardziej zbliżony do Mumii. Mnie akurat CGI Króla Skorpiona się nie podobało, uważam że było kiepskie, nawet jak na tamte czasy.
Wiem ze jest , ale srdnio mi sie podobal i ogladalem go 1 raz i skonczylem.Jak dla mnie na tamte Krol Skorpion mnie bardzo mile zaskoczyl jesli chodzi o CGI.Moze dlatego ze samego aktora tak bardzo nie znalem , wiec mimika twarzy byla dla mnie malo wazna.Bardziej przykuwalem uwage do animacji i sceny walki ktora byla zrealizowana mistrzowsko.