PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10061971}

Na zewnątrz

Outside
2024
4,5 1,3 tys. ocen
4,5 10 1 1304
Na zewnątrz
powrót do forum filmu Na zewnątrz

Zombie są tylko tłem całej historii i są zjawiskiem marginalnym. Jako że film klasyfikowany jest jako horror - daje 4. A Polacy i tak nie nakręcą takiego kina.....

Film to dramat psychologiczny o człowieku który w dzieciństwie żył w przemocy. W dorosłym życiu reaguje z pozycji dziecka. Jest toksyczny. Kto troche zna temat to zobaczy drugie dno tego filmu i tutaj dałbym słabe 7.

magik30

I który ma żonę qrwe, która puściła się z jego bratem i przez cały film kombinuje jaktu spie.olić od męża i znów wskoczyć na kochanka bolca.

ocenił(a) film na 5
adi2101

ach z jego bratem, którego spotkał nad jeziorem ? O cholera to tego nie zajarzyłem.... Chciałbym napisac ze to go troche tłumaczy... ale przecież nie chodzi o to aby kogos trzymać na uwięzi.... urwa pozostanie urwą... Dzięki za to ważne info.

magik30

Tak, to jego brat był ojcem starszego syna.

ocenił(a) film na 7
magik30

No szok że to przeoczyłeś w sumie, ale że tak się wtrącę tutaj psychoza tego chłopa to temat główny filmu a nie żadne drugie dno.

ocenił(a) film na 5
fizzlymike

To ze ona sie puszczała to wiem - tylko nie zaskoczyłem ze to chodzi o brata. Drugie dno w sensie jego traumy :). Ogólnie film ma złą klasyfikacje bo to nie horror