PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=642049}

Naznaczony: rozdział 2

Insidious: Chapter 2
2013
6,7 56 tys. ocen
6,7 10 1 56469
5,8 12 krytyków
Naznaczony: rozdział 2
powrót do forum filmu Naznaczony: rozdział 2

Akurat w kinie wyświetlili obie części jedna po drugiej i na świeżo muszę powiedzieć, że 2 lepsza. Ale i tak nie pobije 'Sinister' - jak dla mnie najlepszy horror tego roku, a może i dłuższego czasu :)

ocenił(a) film na 6
rambo2277

Chyba raczej nie pobije Obecności tego samego reżysera. Fakt, Sinister też był całkiem dobry, jednak Obecność wywarła na mnie większe wrażenie ;)

Matekes15

Obecność to dobry film, aczkolwiek niekulturalni i niewychowani nastolatkowie popsuli mi seans gadaniem i chichotami. Będę musiała jeszcze raz go obejrzeć, tym razem ze skupieniem :)

rambo2277

Obecność ma bardzo podobny klimat, no i jeszcze ten aktor...
Co do Sinister to przyznam że też ma mega klimat ale to w 80% zasługi niesamowitej muzyki. Niestety przed obejrzeniem ktoś mi powiedział że na plakacie jest końcówka filmu, więc miałem trochę zepsutą zabawę :)

Turkisz80

Co do muzyki zgadzam się absolutnie - dla mnie to jest połowa sukcesu jeśli chodzi o horrory. A co do Patricka Wilsona to gry go zobaczyłam w Obecności to sobie pomyślałam, że facet chyba polubił grę w horrorach ;) A ludzi, którzy zdradzają fabułę filmu zanim go zobaczysz to proponuję wieszać na płocie za gacie z zakneblowanymi ustami :)

rambo2277

Ty by trzeba w pierwszej kolejności powiesić twórców plakatu z filmu Sinister :) Ogólnie jeśli chodzi o spoilery, to jeśli jakiś horror lub thriller ma dobrą obsadę i reżysera, to nie oglądam trailerów, bo zazwyczaj pokazują o wiele za dużo :)