PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187543
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

10/10

ocenił(a) film na 10

Świetny thriller, jedna z lepszych pozycji filmowych ostatnich lat. Polecam!

Neary

prosze cie kupa kupa i jeszcze raz kupa nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
STACHTAT2

"prosze cie kupa kupa i jeszcze raz kupa nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!"- LOL

Nawet fajny filmik jak Ci się nudzi i nie masz nic lepszego pod ręką to sobie załącz.

ocenił(a) film na 6
Robert_De_Niro

Sorry to miał być koment do załozyciela.
"Świetny thriller, jedna z lepszych pozycji filmowych ostatnich lat. Polecam!"-LOL

ocenił(a) film na 1
Robert_De_Niro

Robert De Niro nigdy nie nazwałby takiego filmu ''fajnym'' toż to BADZIEW jest

Neary

Typowy film nadający się do obejrzenia w domu w TV, bo nie widzę powodu by gnać do kina na coś takiego. Fakt film się ogląda... bo leci, ale tak to nic pozatym

ocenił(a) film na 10
Prisonbull

Nie bądźcie śmieszni. Nie wiem kiedy i jak oglądaliście ten film, ale zapewne większość krytykujących ściągnęła film z internetu i obejrzała późno w nocy, starając się nie zasnąć, skupiając się tylko na tym zajęciu zamiast oglądać w normalną porę! Więc wrażenia z filmu, odpłynęły razem z nim, gdy się skończył! Byłem w kinie na tym filmie, i cała sala była zachwycona... jeszcze to zakończenie; tak wszystkich zaskoczyło! Nagle napisy zaczęły lecieć od tyłu. Wszyscy wychodzą, a ja zażartowałem "Poczekajcie! Może zaraz się zacznie?", tym samym rozśmieszając wychodzących...

Neary

Tak ja ogladałem na komputerze, ale podobał mi się. Nic nie jest lepsze niż oglądanie filmu w kinie. Next jest dobry

ocenił(a) film na 8
Prisonbull

dla mnie jeden z lepszych filmów jakie widziałem w tym roku ciekawa fabuła i kilka fajnych rozwiązać kolejna zajebista rola cage

Neary

Tez mialam wrazenie ze po napisac bedzie cd.

Neary

Film chaotyczny i w sumie bez sensu...to mógłby byc jeden z lepszych filmów 2007r ale skopali go totalnie...moze i efekty specjalne były dobre ale w połączeniu z fabułą filmu zupełnie bez sensu...a co do aktorów..to są bardzo dobrzy...ta agentka FBI sprawdziła się w Hanibalu Jessica Biel w taksanskiej masakrze albo blade:mroczna trojca...a Nicolas Cage haha musiałbym długo wymieniac, chociaż ostatnio gra w takich bez sensownych produkcjach, takich jak ghost rider lub własnie NEXT inni aktorzy tez tracą swoją w sumie dobrą renomę grając w tym filmie...;/

PiTeRmEiStEr

Co to miało w ogóle być!?!?! Kicz, szajs, shit, szmira, gniot, bubel, badziewie, lipa, miernota, chłam, kaszanka i tak dalej.....i.......tak dalej.....

Ode mnie 1/10!!!

A ten koleś od tematu, to jakiś prowokacyjny dzieciok!!!

ocenił(a) film na 7
Neary

no bez przesadyzmu, 1/10? może film nie jest najwyższych lotów, ale żeby od razu mu jeden dawać?

ocenił(a) film na 7
Neary

Najlepszy film ostatnich lat? nie no przeslodziles teraz. Moze jestes fanem Nicollasa Cage'a. CZEKAJ !! MAM INNA TEORIE!!!.....moze po prostu wielu filmow nie ogladales? Raczej to ostatnie....MALO WIDZIALES

ocenił(a) film na 3
Neary

"Jedna z lepszych pozycji filmowych ostatnich lat." - eee, czy ja dobrze widzę?! Stary, albo masz kosmiczne zaległości albo sobie jaja robisz...

ocenił(a) film na 8
PacMan

po 3 piwkach z 2 kumplami oglądało się go zajebiście:D (9/10) a końcówka super odrazu leciałem na filmweb sprawdzić czy nastepna część będzie;)

ocenił(a) film na 8
Neary

Murdi widac ze jestes inteligentniejszą osobą niż ten prymitywny, nie mający argumentow Fiolas. Zeby uwypuklić swoją wyzszość intelektualną nad nieokrzesanymi Fiolasami nie powinno sie wdawac w takie dyskusje z nimi.
Dziekuje. Wiecej na ten temat nie bede sie wypowiadal gdyz szkoda mi czasu i klawiatury. POZDRO

kolano94

O Fuck! A co to za dziwoląg wylazl tu z czeluści, co!?!? Pierwszy raz cię widzę moje dziecko! Tak, więc kim jesteś, synu?!?!

Siedzi se taki dziwak po cichutku i se wszystko czyta...a potem nagle wpieprza się między młot, a kowadło...przypuszczając przy tym zmasowany atak na moją osobę!!
Nagle sie pojawił tutaj ten mutant i mnie obraża! A guzik mnie obchodzi twoja opinia, gnoju!
Nie będę przecież przekonywał jakiegoś pomiota, który tu i teraz się akurat ujawnia - jaki jestem, a jaki nie nie jestem!!!
Pogarda ze strony takiego ciołka jak ty, czy murdi...jest dla mnie komplementem. Gorzej byłoby, gdyby takie dna ja wy...miałyby byc moimi kamratami!

ocenił(a) film na 6
nie_ma_mnie_2

Tak sobie czytam ten temacik i sie zastanawiam, czy ten koles up, to totalny idiota, czy koles calkiem inteligentny, ktory robiac autoironie zlewa sie z takich zachowan? No bo bez jaj, koles pisze ze nie chce mu sie wdawac w dyskusje, a potem jednak udowadnia ze chce sie wdawac, tym samym zaprzecza samemu sobie, tj. ironia. No chyba ze jest schizofrenikiem, albo complete idiot, jak juz napisalem... Btw. dawno takiego poparanca nie widzialem na zadnym forum

avalan666

Cześć...

Jest to mój [[[przed]]]ostatni post w tym temacie, więc w gwoli jasności oświadczam: Byłem zmuszony odpowiadać temu upośledzonemu murdiemu, ponieważ gdybym tego nie robił to on stwierdziłby, że mnie "POZAMIATAŁ"((czyt.ZDYSKREDYTOWAŁ))!!! Sadzę, że facet jest albo spasionym i pryszczatym małolatem, albo też sfrustrowanym gościem starszej daty! No bo wyobraz sobie panie, ile wolnego czasu musi mieć ktoś, ażeby napieprzać z kilku nicków((jednocześnie)), a do jeszcze łazić za mną((i nie tylko)) z jednego forum do drugiego i wyciągać((cytować)) zdania z kontextu, jakichś baranów?!?! No wez tak ino sobie, tylko logicznie pomyśl! Gość sam nie zaklada absolutnie żadnych tematów, z uwagi na swój bardzo ogromny deficyt intelektualny! Nie wiem za co mnie ten partyjny beton tak nie nawidzi, ale moja antypatia do niego jest uzasadniona! To chyba jasne, nie? Ile ty byś mógł wytrzymać z takich debilem, co?

Ttrzeba chronicznie piętnować i tłamsić takiego parobka jak ten tam na górze!

Btw: Przeczytaj sobie kilka dobrych tematów w których gościłem! Ten np: http://www.filmweb.pl/topic/757171/Piekielnie+seksowna+dziewczyna..html i dobiero mnie oceniaj, oki? A nie tak jak to zrobił baran o nicku Kolano94, który na podstawie kilku spreparowanych cytatów wydał totalnie błędną diagnozę mojej persony!! Ale tak jak nadmieniałem powyżej... matoły zawsze ciągną do swoich((patrz murdi & kolano ;-) ))

Pozdro dla kumatych, bystrych i łebskich obywateli...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
combothegreat

A tyś kto??? Zapewne kolejna nierozprawiczona, poprawnie politycznia żenująca imitacja profesora Miodka, która to stoi na straży naszego języka ojczystego!?!;-)

Przecież ja dobrze wiem, że to znowu ty murdi!!! Z braku argumentów((cytatów)) założyłeś se nowe konto? Myślałeś, że się nie kapnę? Ehh...pamiętaj, że do myślenia to trza mieć głowę, a nie tylko lekkie zgrubienie szyi.....jak to jest w twoim przypadku!;-)

Wystarczy, że zerknę tutaj i już wszystko jasne:
http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=976397&u serTopics=true&userReplies=true

Wez się chłopie napij się wody, podkul ogon i przestań wreszcie za mną łazić!!!

ocenił(a) film na 8
nie_ma_mnie_2

Fiołas napisał:
"Widzę, że jesteś tu nowy chamie, dlatego przez dobre maniery, tolerancję i litość cię zmilczę..."

ahahaha, długo Ci zajęło, aż w końcu "zamilknąłeś".

ocenił(a) film na 8
avalan666

Glupiemu nie udowodnisz ze jest glupi - wiem to z wlasnego doswiadczenia

ocenił(a) film na 6
murdi

nie wiem komu wierzyc, ale Fiolas, jesli jestes tak inteligentny jak sadzisz, to daj sobie spokoj i przestan 'wioche' robic. "nie kloc sie z idiota, najpierw znizy Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem" wyciagnij wniosek z tego, bo idiota i tak ma ostatnie slowo, wiec zdecyduj kim jestes :P

ocenił(a) film na 6
avalan666

oops, widze ze 'dyskusja' sie juz skonczyla ;), a ja sie nawet o filmie nie wypowiedzialem xD. A zatem, film fajny, acz nie wymagajacy zbytniego skupienia, fajne efekty, nienajgorsza gra aktorska, na nudne weekendowe popoludnie w sam raz ;)

avalan666

Właśnie, weszłam na forum, żeby poczytać komentarze o filmie, a tu natrafiam na kłótnie, na ten temat się nie wypowiem, wolę ocenić film. A więc po filmie byłam zdziwiona, że tak szybko się skończył, rzadko mi się to zdarza, a tu autentycznie 1,5h zleciało mi nawet nie wiem kiedy choć fabuła nie jest nadzwyczajna, koniec jest świetny, a zazwyczaj końcówki filmów są najbardziej przewidywalne i nudne, tutaj jest wprowadzenie do zakończenia, ale nie ma nudnego< aaa uratowaliśmy 8mln ludzi > widz sam wyobraża sobie zakończenie i te napisy(fajny zabieg). Troszeczkę przypominał mi Deja vu, ale jest od niego gorszy. Ogólna ocena 6,5/10

Neary

Zgadzam się z autorem :P nie wiecie co jest dobre xD Ciekawe czy będzie dróga część, a tak wogóle to muzyka też jest świetna...

ocenił(a) film na 9
Neary

Jak zwykle masa znawców dających filmowi 10/10 lub 1/10.
Ech, żenada, powinni stronkę zmienić na www.filmweb.gimnazjum.pl

Neary

Film genialny daje ok 10 :) Moim zdaniem takie filmy powinny byc dluzsze bo sie rozkrecam ,chce wiecej a tu napisy koncowe.
Najlepszym momentem w tym filmie byla ucieczka w tym kasynie .Gdyby bylo wiecej takich filmow:)