PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187543
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

Film bardzo przeciętny.Banalna, prosta historia.
Moim zdaniem końcówka filmu tak wygląda jakby miała się dopiero zacząć!!!Zapewne będzie cz.2,cz.3...

master_vader

Ta końcówka była celowa... i nie po to aby zrobić kontynuację. Ostatnio bardzo często w filmach pojawia się podobny schemat.

Pokazano w ten sposób, że poświęci się dla niej, żeby ją uratować. Zakończenie jego przygód: czy ocali LA czy nie dopowiedz sobie sam jeśli ci tego brakuje.

Film żadna rewelacja ale obejrzeć można. 1,5h rozrywki zagwarantowane.

globus

Już sobie odpowiedziałem.Fabularnie film mnie zawiódł.Temu dziełu bliżej do pilota serialu i tyle.

master_vader

Nie znacie sie dzieciaki! Z takiego pktu wychodza polscy producenci i biora sie za produkcje samych kiczowatych filmow, dlatego polskie kino jest na takim poziomie na jakim jest. A film jest rewelacyjny, znalezli sie krytycy za dyche!

ocenił(a) film na 9
emtec

No film może nie jest rewelacyjny, ale jest na pewno dobry
Zgadzam się, polscy producenci cierpią na jakąś niemoc, albo schizofrenię
kręcą pejzaże wewnętrzne, nie śmieszne komedie i inne gnioty...
Next to nie jest film moralnego niepokoju tylko ROZRYWKA i tak należy na niego patrzeć, scenariusz jest spójny, jednych zaskakuje innych nie, ale żaden z moich znajomych nie twierdzi, że niepotrzebnie wydał kasę na bilet
i o to chodzi.

ocenił(a) film na 6
master_vader

Film moim zdaniem bardzo dobry. Nie wybitny ale konkretny. Jest krótki, bo uciete zostało jakby zakonczenie ale mi to nie wadzi. Po co pokazywac koniec skoro tylko jedno rozwiozanie sie nasuwało, happy end po którym zamiast na brak zakonczenia nazekali byscie na to ze było przewidywalne. Tak jest szansa ze moze mu sie nie udało , kazdy moze sobie dorobic własna wersje zdarzen. Film z tego co wiem przebojem nie był , wiec nontynuacji na bank nie bedzie. Ale i tak mysle ze producenci nawet tego nie rozwazali choc gdyby film stał sie hitem na miare zysku 300 mln to mogli by sie skusic. Tak wogule moim zdaniem takie zakonczenie jest po to by podkreslic ze głowny bohater mimo swych zdolnosci nie moze dokladnie przewidziec jak wszystko sie zakończy mówiac jak najogulniej.