PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187543
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

Kto nie oglądał niech nie czyta!!! ===================== ===========================================================
W momencie filmu, kiedy to głowny bohater po nocy z Liz leżą sobie w razem w łóżku w górnym prawym rogu pojawia się przez ułamek sekundy małe czarne kółko. Takie zjawisko często widywane było/jest w kinach w momencie kiedy oprator zmienia taśmę filmową, bo film podzielony jest na kilka szpul. Na końcu oczywiście dowiadujemy się, że to od tego momentu Nicholas Cage wyruszy ratować USA, ale mimo wszystko reżyser dał nam trakcie projekcji mały znak ;)

ocenił(a) film na 10
Piotrulek23

Zgadza sie. Nawet poprzedzony ten moment byl dzwiekiem jesli slyszales, film swietny :]

Piotrulek23

dokladnie, byl znaczek i takie pikniecie!!

ocenił(a) film na 7
fryzuryn

A fakt, nawet specjalnie cofnąłem film, aby zobaczyć czy to jakiś błąd ;)
Film wg mnie dobry, ciekawie nakręcony. Najciekawsza scena - ucieczka przed kulą na końcu ;)

ocenił(a) film na 8
Piotrulek23

faktycznie masz racje, tez to zauwazylem i sie zastanawialem czy to ma zwiazek z filmem...

ocenił(a) film na 9
Piotrulek23

a ja sie dziwie że nie usłyszałem tego piknięcia które zupełnie nie pasuje ;]

ocenił(a) film na 10
Piotrulek23

Brawo stary...albo jesteś taki spostrzegawczy albo Ci ktos powiedział...tak czy siak szacuneczek się należy...rzeczywiście to jest moment zwrotny filmy...tak jak sadająca kropla wody w "Adwokacie Diabła".
Sam nie zauważyłem podczas oglądania, tylko poszukałem momentu po przeczytaniu tematu.

ocenił(a) film na 8
KaladzeKSG

A nie zauważyliście małego błędu podczas montażu. Chodzi mi o scene tuż przed tematowy piknięciem i plamką. Nicolas C. wyczarowuje piękną róże a następnie wręcza ją Jassice, wpadają w objęcia... z tym że Jassica w jednym ujęciu zaczyna obejmować N.C a w następnym ujęciu już muska go po twarzy. Sprawdzcie