PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187543
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

Nicolas Cage (jak uważam dopiero od niedawna) świetnie gra w filmach, a i zapomniałbym dodać że gra w świetnym, osobiście wolę film Ghost RIDER niż next, ale on też był fajny

ocenił(a) film na 10
Bartek17

TY CHYBA NIE WIDZIAŁEŚ FILMÓW Z NICOLASEM CAGE SKORO TWIERDZISZ ŻE GHOST RIDER TO JEGO NAJLEPSZY FILM...No tak większośc filmów była dla dorosłych więc mogłeś niewidzieć..

zabiol

Dla mnie najlepsze role N. Cage'a to "Bringing Out the Dead",
"City of Angels" i "Leaving Las Vegas".

yrub

Ja za ogół go lubie, oprócz wymienionych jeden z moich ulubionych filmów 60 sekund, a tekże skarb narodów , ps. a ghostraider to jeden z najgorszych jego filmów:)

lastintruz

eee dla mnie next był nudniejszy niż g rider

ocenił(a) film na 3
Bartek17

Niestety dwa wymienione powyżej filmy tj.:Ghost Rider i Next, są to najgorsze filmy w dotychczasowej karierze Cage'a. Dwa klasyczne gnioty, jedne gorszy od drugiego. Polecam Ci obejrzeć takie filmy jak Lot Skazańców, czy chociażby Naciągacze. Miasto Aniołów, to jest fantastyczny film!!! a Next i Ghost Rider...przemilcze to

PadreTovaros

oglądałeś wogóle next'a że mówisz że jest słaby?? miasto aniołów, <to film gdzie faktycznie cage chujowo występuje>

ocenił(a) film na 5
Bartek17

A ja dla odmiany nie lubię gry Nicholasa i zauważam, że ze swoją manierą niebezpiecznie zbliza sie do Chucka Norrisa. Co rola to ta sama zbolała twarz. W filmach akcji przejdzie, ale jak widzę sceny miłosne itp. to po prostu " aż chce sie wyjść z kina..."
Tylko mnie nie zabijajcie za inne poglądy:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bartek17

Zgodze sie z jedna osoba na tym forum. Nicolas Cage moze nie jest calkowice slabym aktorem ale od jakiegos czasu przeszedl na calkowita latwizne i gra w filmach ktore nie powinny ujzec nigdy swiatla dziennego. Pierwszym traumatycznym przezyciem byl seans "Kultu", nastepnie "Ghost Rider" (osobiscie uwazam go za najgorsza ekranizacje komiksu w historii kinematograffi, nawet stary punisher z drewnianym dolfem lundgrenem byl ZNACZNIE lepszy) i teraz "Next". Szkoda po prostu. Niestety bardzo duzo dobrych aktorow schodzi na ciemna strone mocy i maja w d...... widzow. szkoda, na prawde szkoda.

ocenił(a) film na 4
Bartek17

jest na tym forum ktoś taki jak moderator???

rudii77

przepraszam jesli kogos urazilem na tym forum

Bartek17

Przynajmniej można sie pośmiać:D