PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187543
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

Po kilku udanych filmach Nicolasa przyszedł czas na totalne dno. Ghost rider i Next to 2 filmy, w których aktor taki jak Cage wystapić nigdy nie powinien...Dziwi mnie tylko obecnośc Jessicki Biel w tym obrazie.

ocenił(a) film na 8
rucia007

A tam.. nie znasz sie. Film bardzo dobry, polecam.

ocenił(a) film na 6
Benios

Nie, nie to ty się nie znasz. Fakt faktem każdy ma swój gust, tylko Twój jest mniej ambitny. Pozdrawiam;)

użytkownik usunięty
rucia007

Za to twój jest bardziej ambitny... no bo to przecież TWÓJ gust.

Benios

Eeee... skreśliłbym bardzo a film zamienił na książka i mniej więcej by się zgadzało. Cage gra ostatnio w samych szmirach ale też i same szmiry ostatnio wychodzą więc trzeba stwierdzić, że trzyma poziom:-P No ale Next ktoś na upartego może obejrzeć i stwierdzić, że mu się podobał... mam tylko nadzieję, że jeśli idzie o Dicka to skończą na tej ekranizacji i nie wezmą się za kolejną jego narkotyczną wizję pokroju Ubik'a :-P

użytkownik usunięty
rucia007

Uwazam ze Nicolas Cage we wszystkich filmach gra bardzo dobrze takze w tym nowym :)

ocenił(a) film na 3
rucia007

A mnie obecność panny Biel nie dziwi w ogóle. Nigdy nie grała w czymś "ambitnym" lub choćby dobrym...

rucia007

film nie jest super ale nie jest napewno takim dnem jak Kult czy Ghost Rider wiec nie przesadzaj ... napewno jest to krok do przopdu a nie do tyłu

ocenił(a) film na 1
rucia007

Właśnie, cienki jak barszcz i tez nie wiem co Cage tam robi i reszta ekipy, niby pomysł dobry ale wykonanie niemrawe, nie chodzi o gre aktorską ale sam film i co sie w nim dzieje, takie filmy ogladam dla relaksu a ten mnie zmęczył tylko

ocenił(a) film na 6
rucia007

ojej każdy ma swój gust...koniec tematu;p

rucia007

Mnie osobiście pomysł się podobał. Wykonanie troche kiepskie ale ujdzie... Za to te komputerowe efekty specjalne, to mnie strasznie poraziły i widać że chyba budżetu zabrakło na poprawne wykonanie... A ogólnie można obejrzeć :)