Po kilku udanych filmach Nicolasa przyszedł czas na totalne dno. Ghost rider i Next to 2 filmy, w których aktor taki jak Cage wystapić nigdy nie powinien...Dziwi mnie tylko obecnośc Jessicki Biel w tym obrazie.
Nie, nie to ty się nie znasz. Fakt faktem każdy ma swój gust, tylko Twój jest mniej ambitny. Pozdrawiam;)
Eeee... skreśliłbym bardzo a film zamienił na książka i mniej więcej by się zgadzało. Cage gra ostatnio w samych szmirach ale też i same szmiry ostatnio wychodzą więc trzeba stwierdzić, że trzyma poziom:-P No ale Next ktoś na upartego może obejrzeć i stwierdzić, że mu się podobał... mam tylko nadzieję, że jeśli idzie o Dicka to skończą na tej ekranizacji i nie wezmą się za kolejną jego narkotyczną wizję pokroju Ubik'a :-P
Uwazam ze Nicolas Cage we wszystkich filmach gra bardzo dobrze takze w tym nowym :)
A mnie obecność panny Biel nie dziwi w ogóle. Nigdy nie grała w czymś "ambitnym" lub choćby dobrym...
film nie jest super ale nie jest napewno takim dnem jak Kult czy Ghost Rider wiec nie przesadzaj ... napewno jest to krok do przopdu a nie do tyłu
Właśnie, cienki jak barszcz i tez nie wiem co Cage tam robi i reszta ekipy, niby pomysł dobry ale wykonanie niemrawe, nie chodzi o gre aktorską ale sam film i co sie w nim dzieje, takie filmy ogladam dla relaksu a ten mnie zmęczył tylko