PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 187 tys. ocen
6,9 10 1 187453
5,3 27 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

RECENZJA

ocenił(a) film na 3

3/10,słaby film,90 minut nudy,nudy i jeszcze raz nudy....Nicholas Cage powinien się wstydzić,że zagrał w takim filmie,totalna porażka,szkoda,że markował swoim nazwiskiem takie nieporozumienie kinowe,już dawno mnie żaden film tak mnie nie znudził,po prostu czekałem,aż się skończy,a to nie wróży dla filmu sukcesu:)Nawet znane nazwiska i twarze nie uratowały tego filmu przed klapą...:(W filmie w ogóle nie wiadomo o co chodzi,żadnej spójności,pościgi,strzelaniny nie wiadomo po co i z jakiego powodu,fatalne elementy wizji przyszłości,zupełnie niepotrzebne i wszystko psujące wątki sf,zdecydowanie odradzam oglądanie tego filmu,już lepiej iść na spacer,niż tracić czas,prąd i cierpliwosć przed komputerem:(

ocenił(a) film na 10
er82

nie rozumiem mam całkowicie odmienne zdanie jak dla mnie 9/10

ocenił(a) film na 8
er82

Czepiasz się. Jeśli nie zrozumiałeś o co chodzi i nie zauważyłeś spójności, to może obejrzyj jeszcze raz, dokładniej.
Film jest przemyślany i trzyma się kupy. Można się czepiać, ale twoja "recenzja" to chyba przesada?

ocenił(a) film na 8
er82

Wow co za nietrafiona, niepoparta niczym i zupełnie błędna recenzja. Brawo! Spójność w filmie zdecydowanie była czyli jedyny argument Twojej recenzji to "nudził mnie" ! No cóż, to rzeczywiście argument niepodważalny! Jeszcze raz brawo...

ocenił(a) film na 8
Music_of_the_Night

A więc tak :
Film świetny , fabuła idealna , ocena 11/10
.... i w ogóle

pisał :
KB

ocenił(a) film na 9
er82

er82 Ty cepie, głupszej recenzji w życiu nie widziałem. Gdy zobaczyłem twoją wypowiedź to od razu założyłem konto na filmwebie, żeby móc ci odpisać!!!

naczelnik007

Nudny?! Siedziałam jak na szpilkach do ostatniej minuty! Film genialny, a sam pomysł na wizję napisów z przyszłości (zakończenie) zasługuje na oskara (można się poczuć jak bohater filmu). Brak spójności?! może film być dla ciebie za trudny, by go w całości zrozumieć - ja o mało zawału nie dostałam, jak się okazało, że największa akcja w filmie była tylko wizją przyszłości.