Ile jeszcze takich filmów może powstać ? Zapewne kolejne setki schematycznych , przewidywalnych i robionych według starego przepisu na hit
filmów powstaną i zarobią spore pieniądze . Oczywiście kolejny bohater rodem z USA , który ratuje świat i nawet byłoby to interesujące , gdybym nie musiał oglądać takiej tandetnej historyjki po raz setny .
Oprócz tego słabe dialogi , "drewniane " żarty , aktorstwo również nie powala (wyjątkiem Nicolas Cage ) i nawet Julianne Moore wypada blado .
Chwilami dobra muzyka i kilka scen miłych dla oka , to wszystko na co było stać twórców .
Zrobić dobry film akcji to sztuka . Tu jednak się to nie udało .
NIE POLECAM
"Ile jeszcze takich filmów może powstać ? Zapewne kolejne setki schematycznych , przewidywalnych i robionych według starego przepisu na hit"
komercja komercja kasa kasa.....
"Oprócz tego słabe dialogi , "drewniane " żarty "
scena w "restauracji" nawet ciekawa:) chociaż bardziej śmieszą sceny np jak nasz wygimnastykowany bohater unika kul(skąd ja to znam) ...żenujące aż zabawne
dialogi .. spodziewałeś się czegoś wybitnego?:D typowe dialogi dla typowego filmu "akcji"???!
"aktorstwo również nie powala (wyjątkiem Nicolas Cage ) i nawet Julianne Moore wypada blado . "
Nikolas w sumie doś przeciętnie po takim aktorze chyba każdy spodziewa się czegoś więcej
"Chwilami dobra muzyka"
nie zwróciła mojej uwagi
"kilka scen miłych dla oka"
fruwające bale drewna?
Chyba jedyna sceną warta odnotowania jest akcja w kasynie dalej robi się tendencyjnie i....nudnie nudnie nudnie
Tak jak kolega napisał typowa holiwoodzka ;) produkcja "Zobaczyłeś jeden ,widziałeś wszystkie."
Film w sumie mnie niczym nie zaskoczył(z wyjątkiem zakończenia za to duży +) zobaczyłem to czego się spodziewałem , jedynie nikolas mnie troszeczke rozczarował. W zasadzie ciekawy pomysł i bardzo średnie wykonanie. Jak ktoś bardzo chce napewno zobaczy i się rozczaruje.... także nie polecam 5/10