PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187542
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

Witam. Sporo czytałem tematów na tym forum dotyczących tego filmu i widziałem że zdania są podzielone. Moje pytanie rzy tak jak temat: Czy warto to zobaczyć w kinie?? Jedni piszą że to arcydzieło inni, że można zobaczyć. Doradźcie bo nie wiem czy wydać na to kasę. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
darman264

Nie ma filmu który nie miałby różnych komentarzy. Poprostu jednym podoba się a drugim nie, zależy od gustu. Chyba nikt nie jest wstanie ci powiedzieć czy się tobie spodoba bo byłoby to bardzo ryzykowne. I jedna rada: nie czytaj komentarzy na tym forum przed obejrzeniem filmu bo nie tylko możesz poznać jego zakończenie ale nie znajdziesz tutaj jednoznacznej odpowiedzi na to czy warto czy nie. Pozdro

ocenił(a) film na 7
darman264

Nie ma filmu który nie miałby różnych komentarzy. Poprostu jednym podoba się a drugim nie, zależy od gustu. Chyba nikt nie jest wstanie ci powiedzieć czy się tobie spodoba bo byłoby to bardzo ryzykowne. I jedna rada: nie czytaj komentarzy na tym forum przed obejrzeniem filmu bo nie tylko możesz poznać jego zakończenie ale nie znajdziesz tutaj jednoznacznej odpowiedzi na to czy warto czy nie. Pozdro

ocenił(a) film na 5
darman264

Nie polecam. Naprwede lepiej wydać te pieniądze na coś innego. Efekty są okropne, przegadany....

ocenił(a) film na 3
darman264

Zgadzam sie z przedmówcą nie polecam. Jak chcesz obejrzeć najgłupsze zakończenie jakie przyszło scenarzyście to jest to jakaś atrakcja, no ale poza tym nudna nudna i właściwie 0,1% akcji. Rozwalił mnie tekst w tele tygodniu że film Next to thiller trzymający w napięciu do samego końca...zadaje sobie pytanie...JAKIEGO NAPIĘCIA!!!??? przecież ja usypiałem na tym :/