PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187543
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

Wpadka filmowa

ocenił(a) film na 8

Chyba reżyser lubił tego aktorzynę, który pada dwa razy jak trup. Ja wiem, że w tym filmie byłoby to możliwe, ale to jest pokazane tak jakby akcja toczyła się "do przodu" i wykorzystano jedną scenę, w dwóch ujeciach, które miały wyglądać jak dwie różne sceny. Wpadka montarzystów.

1:15:46 koleś z lewej pada nieżywy.
1:15:57 ten sam koleś pada nieżywy:)

Brawo.

ocenił(a) film na 8
dKc

Masz racje, ciekaw jestem ile razy ten film ogladales zanim to zauwazyles. Niezle oko Hehe. Pozdro

ocenił(a) film na 8
Kijo

1 raz.;) Ale niee, ja sie chyba pomyliłem, bo w drugiej scenie Cage się odwraca, więc przepraszam za zamieszanie. Oooo, Next, w kinach od 10 sierpnia:)

ocenił(a) film na 8
dKc

no to moze sa inne ujecia, ale chyba ten sam koles pada.

ocenił(a) film na 8
Kijo

tez o tym pomyslalem:) Ale są inne błędy... Czekaj niech sobie przypomne;)

ocenił(a) film na 6
dKc

mnie zastanawia jedno: skoro fbi zablokowało sygnał komórkowy i dla krótkofalówek to dlaczego agentka callie dzwoni z komórki?????

ocenił(a) film na 8
adelajda222

A w którym to momencie? być może ona nie dzwoni z komórki:) FBI ma oddzielną telefonie czy jakoś tak.

ocenił(a) film na 7
dKc

Jak wiemy nasz "magik" miał długa wizje, tzn pod koniec znowu obudził się w łóżku z lubą, ten schiz miał z pare dni i moim zdaniem powinien umrzeć z głodu lub pragnienia

ocenił(a) film na 8
Morfo_2

Mozliwe ze jest tak, ze on widzial ta przyszlosc (nawet te 2 minuty) w kilka sekund, innego bardziej sensownego rozwiazania nie znajduje.

Morfo_2

"Jak wiemy nasz "magik" miał długa wizje,"

Miał wizję długą ale nie kilku dniową o.0 Zobaczył najbliższe kilka godzin,
nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że wizja trwała kilka dni -.-

dKc

Błąd jest już na samym początku filmu. Nie wiem jak można tego nie zauważyć. Nicolas w barze sprawdza godzinę na swoim zegarku na lewej ręce.Po chwili ociera czoło prawą ręką z zegarkiem.Na początku pomyślałem, że ma dwa, ale nie! Sprawdziłem jeszcze raz. Musiał w międzyczasie przełożyć z lewej na prawą! Ale czy to było w scenariuszu? He he.

ocenił(a) film na 6
SKATEK

co do wielogodzinnej wizji, to dla widzów trwała ona tak długo, on widział ją w kilkuminutowym streszczeniu. z twojego założenia, każda jego wizja 2 minutowa kończyłaby się w momencie, w którym by się zaczynała i byłyby sprzeczności. błędne założenie.