PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187543
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

Świetny temat... fatalnie wykonany - Moore zupełnie pogrzebała resztki przyzwoitego filmu - fatalnie dobrana obsada generalnie i skupienie się na wątkach pobocznych załatwiło do końca tą produkcję. Cage ciągle gra jedną miną zdechłego psa. Efekty specjalne też niezbyt porywające. Zawiodłem się, bo film miał olbrzymi potencjał. No szkoda.

recenzent_PL

W pełni się zgadzam, zmarnowali taki dobry pomysł na film. zrobi taki sobie na szybko, efekty i aktorzy do kitu.

użytkownik usunięty
timeron7

Dołączam się do ''narzekań'' zmarnowany potencjał .

No kurcze, naprawde to zjechali. Gdy przeczytalem zapowiedz pomyslalem to bedzie rewelka, ale niestety tak jak ktos powiedzial glowny aktor, jego gra ogolnie jakos mi sie nie podoba, odtwarza zawszze podobne postaci, a jest uznawany za jednego z lepszych aktorow. Ponadto storyline... wciaz trzeba powiedziec ze pomysl ratuje naprawde ten film. Gdy zaczalem ogladac nie moglem uwierzyc ze to naprawde film o atomowym ataku terrorystow na stany zjednoczone. Eh nie bede sie rozpisywal. Kilka motywow bylo swietnych, kilka naprawde zabawnych, zajebisty pomysl na film( przepraszam), dobre zakonczenie, motyw z bomberami uzbrojonymi w glowice... to juz bylo o wiele za duzo razy, gra aktorska nie porywa. Ocena w okolicach siodemki jest ok, ale z odrobina fantazji co do scenariuszu i zmuszenie tego Cage'a do gry moglo by zrobic z tego naprawde niezapomniany film, takze lepsze efekty co dalo by cos okolo 9-9,5. Spodziewalem sie duzo lepszego widowiska i niezapomnianych wrazen i chyba jak kto mowia kto zawysoko mierzy tym bolesniej spada.

ocenił(a) film na 4
recenzent_PL

W zupełności zgadzam się z założycielem tematu! Film zapowiadał się naprawdę dobrze, a wynudziłam się na nim jak mops.
Co do gry aktorskiej - dla mnie zdecydowanie najgorsza była Jessica Biel, która przez cały film grała "jedna miną".