rety jaki ŻAŁOSNY film... naprawdę spodziewałam się jakiegokolwiek poziomu a tu taka żenada.. 1/10
niestety nie podniecam się harry potterem... rety czy skrytykowanie filmu musi się kończyć jakąś osobistą inwektywą???
kultury trochę, bardzo proszę.
to napisz czemu jest taki zalosny?. Dla mnie film byl bardzo dobry w porownaniu z ostatnim filmem jaki ogladalem z tego gatunku czyli Die Hard 4.0 to rewelacja ;] no i Nicolas Cage/Jessica Biel w rolach glownych :D
pzdr
lepszy od die hard 4 chyba zartujesz beznadziejnie grajacy cage tak jakby wogole mu sie nie chcialo maksymalnie glupii
scenariusz wiadomo od poczatku co sie stanie pare fajnych afektow specialnych i to wszystko
dlatego że bardzo bardzo bardzo lubiłam nicolasa cage'a... aż tu nagle zagrał w ghost riderze, miałam wejsciówki to poszłam. Teraz natomiast zobaczyłam Next żeby zatrzeć nieprzyjemne wrażenie... no i sie rozczarowałam. bardzo. a Die Hard dla odmiany rozśmieszyło mnie do łez...
no nie przesadzajmy - film może nie jest najwyższych lotów ale nie jest aż tak beznadziejny - w sumie to oglądaŁo mi sie go tak nijak :) żadnych rewelacji...
i tak o niebo lepszy od ghost ridera - bo z tym to, już przegieli na caŁego...
Dokładnie.. Ja też spodziewałem się czegoś przyzwoitego. w końcu Nicolas Cage... no i się zawiodłem - beznadzieja. Może, jeżeli w tym filmie nie grałby Cage, to by można powiedzieć, że film 'ujdzie w tłumie'... Ale niestety, jestem przyzwyczajony (a może po prostu lubię tego aktora), że skoro gra w nim Cage, to film powinien prezentować pewien poziom. Tym razem się rozczarowałem. 4/10.