PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221722}

Next

2007
6,9 188 tys. ocen
6,9 10 1 187543
4,9 21 krytyków
Next
powrót do forum filmu Next

tragedia

ocenił(a) film na 1

rety jaki ŻAŁOSNY film... naprawdę spodziewałam się jakiegokolwiek poziomu a tu taka żenada.. 1/10

ocenił(a) film na 9
absurdynka

Ty jestes żalosny pewnie jestes z tych co sie podniecaja harym potterem

ocenił(a) film na 1
geniek1

niestety nie podniecam się harry potterem... rety czy skrytykowanie filmu musi się kończyć jakąś osobistą inwektywą???
kultury trochę, bardzo proszę.

ocenił(a) film na 8
absurdynka

to napisz czemu jest taki zalosny?. Dla mnie film byl bardzo dobry w porownaniu z ostatnim filmem jaki ogladalem z tego gatunku czyli Die Hard 4.0 to rewelacja ;] no i Nicolas Cage/Jessica Biel w rolach glownych :D

pzdr

Bardock

lepszy od die hard 4 chyba zartujesz beznadziejnie grajacy cage tak jakby wogole mu sie nie chcialo maksymalnie glupii
scenariusz wiadomo od poczatku co sie stanie pare fajnych afektow specialnych i to wszystko

ocenił(a) film na 1
Bardock

dlatego że bardzo bardzo bardzo lubiłam nicolasa cage'a... aż tu nagle zagrał w ghost riderze, miałam wejsciówki to poszłam. Teraz natomiast zobaczyłam Next żeby zatrzeć nieprzyjemne wrażenie... no i sie rozczarowałam. bardzo. a Die Hard dla odmiany rozśmieszyło mnie do łez...

ocenił(a) film na 4
absurdynka

no nie przesadzajmy - film może nie jest najwyższych lotów ale nie jest aż tak beznadziejny - w sumie to oglądaŁo mi sie go tak nijak :) żadnych rewelacji...
i tak o niebo lepszy od ghost ridera - bo z tym to, już przegieli na caŁego...

ocenił(a) film na 2
absurdynka

Dokładnie.. Ja też spodziewałem się czegoś przyzwoitego. w końcu Nicolas Cage... no i się zawiodłem - beznadzieja. Może, jeżeli w tym filmie nie grałby Cage, to by można powiedzieć, że film 'ujdzie w tłumie'... Ale niestety, jestem przyzwyczajony (a może po prostu lubię tego aktora), że skoro gra w nim Cage, to film powinien prezentować pewien poziom. Tym razem się rozczarowałem. 4/10.