no niezle ja ten film juz mam na twardym ponad miesiac w kopii dvd rip !! a w Pl dopiero w kinach lol no niezle niezle ...
...a ja poczekam jeszcze 6 miesiecy i obejrze go sobie na DVD. Na kozackim LCDku, na PS3 z podbiciem rozdzielczosci do 1080p, na kinie o podstawie Denona. Wtenczas nie ma "lol" i zostaje "niezle niezle"...
Heh, dwa miesiace temu bylem w kinie, wykupiłem sobie siedzenia PREMIERE takie fajne kubowe wygodne kubełki... obejzałem film na kilkuset calach z nagłośnieniem Bose i co? Nie przeszkodziło mi to zassać filmu potem i zobaczyć go na swoich 50calach w jakości dvd-rip przeskalowany do 1080 :) Nie tylko tobie chłopcze powiodło się w życiu ;P (prowokacja - sorry ale kurwa co to ma do rzeczy ze ten glab ma zestaw denona i kozackiego lcd? ) Pamietaj synku - burak zawsze pozostanie burakiem, niezaleznie jaki sobie zestaw kina domowego sprawi. Z zyczeniami zdrowia - Darek z zielonej wyspy.
Po 1 niemusisz się chwalić na forum publicznym,że zajmujesz się piractwem, a po 2 nie tylko Ty ogladałeś ten film długo przed premierą!!
ale z ciebie 'biedny człowiek"
1. DVD rip ?! - a gdzie on wyszedł na płytach DVD? w stanach nie było jeszcze premiery tego filmu na DVD. Ktoś nagrał z kina i nazwał 'transformers.dvd.rip' i taki biedak jak ty się cieszy.
2. Dwa miesiące opóźnienia to jeszcze nie tak dużo (było i więcej)
3. Chwalisz się że ściągasz filmy przed premierą? nie wiem czy to w dobrym guście chwalić sie piractwem, no ale cóż - to moja prywatna opinia.
"DVD rip ?! - a gdzie on wyszedł na płytach DVD? w stanach nie było jeszcze premiery tego filmu na DVD. Ktoś nagrał z kina i nazwał 'transformers.dvd.rip' i taki biedak jak ty się cieszy. "
Zanim zaczniesz po kimś jeździć może byś się najpierw upewnił że masz rację co? Tu jest dowód że to był dvdrip.
http://www.vcdquality.com/index.php?page=sample&id=71286