PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142795
5,8 35 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Powiem krótko: "Oblivion" to bardzo zły film. Koniec i kropka. Ciekawskich zapraszam do kina, ale niech później wspomną moje słowa przy wyjściu jak będą żałować każdej zmarnowanej złotówki :) W skali filmweb 2, za całkiem przyzwoitą muzykę.

piotrekgotrek

Super argument - bardzo zły film. IMO aktualnie jeden z lepszych obrazów, traktujących o A.I.

kubakroolik

Przepraszam, jeśli uraziłem Twoją inteligencję i jeśli Tobie się ten film podoba w porządku. Natomiast moją razi i to w sposób uwłaczający. Jeśli kolego kubakroolik`u nie zauważyłeś to w mojej wypowiedzi nie ma kompletnie żadnych argumentów, taki był zresztą cel i ich nie będzie. Określenie "bardzo zły film", jest określeniem samym w sobie i moim odczuciem tego co zostało mi ukazane w kinie. A w moim odczuciu jest to, jeszcze raz podkręslę, "bardzo zły film".

Natomiast jeśli już wyciągnąłeś argument, że to "aktualnie jeden z lepszych obrazów, traktujących o A.I. ", to nie chcę wiedzieć jakie uważasz za te gorsze. Ja natomiast wiele w życiu widziałem filmów SF, ale takiego gniotu już dawno nie. Koniec i kropka.

ocenił(a) film na 7
kubakroolik

Nie jest bardzo zły, tak samo jak nie jest bardzo dobry.