Nie dotrwałem do końca - film mnie potwornie wymęczył i wynudził, ale dla formalności chciałbym wiedzieć, co się w końcu okazało? Skąd taki tytuł, skoro z fabuły jasno wynika, że żona taka "niewinna" nie była... Skończyłem oglądać jak Bandzioras pokazywał Liamowi żółwika w piwnicy. W tym momencie musiałem sobie odpuścić, bo przestałem już nawet słuchać dialogów...
Banderas był tylko woźnym, żona umarła wcześniej na raka, Liam chciał zemsty i uzyskał ją, bo wrobił Banderasa na spotkanie z "Lisą" a przyszedł sam.
Ok, dzięki, ale nadal czegośnie rozumiem - to Neeson nie wiedział, że jego żona nie żyje? :/ I skąd te zdjęcia, skoro miedzy nią, a Banderasem nic nie zaszło? Jaką zemstę uzyskał Neeson?
między nią a Banderasem wszystko zaszło, mieli romans, a Neeson o tym nie wiedział. Neeson wiedział,że jego zona nie żyje, był przy jej śmierci, wszystko to pokazali na końcu. Właśnie to miało być "zaskoczenie" nie wiemy co się stało, a tu nagle dowiadujemy się, że..., och, przecież ona umarła. Zastanawia mnie jedno jednak, bo na koniec już po wszystkim, po p