PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=443522}

Niewinna

The Other Man
2008
5,6 8,3 tys. ocen
5,6 10 1 8324
4,7 3 krytyków
Niewinna
powrót do forum filmu Niewinna

spoiler, pytanie

ocenił(a) film na 8

pogubilam sie, nie wiem o co chodzi z tym, ze Ralph na samym koncu jest w
ubraniu jakby pielegniarza, i prowadzi przez korytarz szpitala lozko

kalke

też się staram to rozkminić... tak jakby wiózł Lisę.

kompaktowa

Tez nie do konca to rozumiem....
No wlasnie tak jakby wiozl Lise...moze to jest jakis takie niespodziewany obraz z jej wyobrazni...ze to on ja wiezie...
Bardziej przyziemna wersja, to ze Liam zalatwil mu posade w szpitalu, tak sobie od serca :)

ocenił(a) film na 5
kalke

On tam najzwyczajniej pracował. Mówił o tym na spotkaniu pod koniec filmu.

kalke

Gdyby wiózł Lisę, to wiedziałby o jej chorobie, a tak dowiedział się o tym dopiero podczas rozmowy z Peterem, gdy ona już nie żyła.

użytkownik usunięty
CopperPeaker

a może ona upozorowała swoją śmierć? Bo jakoś mi tya scena kompletnie nie pasi do filmu!

Rany, co WY kombinujecie na siłę? Ralph był zwyczajnym pielęgniarzem, mieszkał w obskurnej klitce i nie stać go było na te luksusowe chwile które fundował Lisie. Zapożyczał się więc ciągle, bo dla niego była wyjątkowa i chciał jej dać więcej niż przeciętne życie.

ocenił(a) film na 7
81Violett

Nie zapożyczał się dlatego, że Lisa była dla niego wyjątkowa, tylko lubił życie ponad stan, a Lisę oczarował dlatego, że lubił uwodzić kobiety i dlatego, że była bogata. Przecież powiedział jej mężowi, że spłacała jego długi.

ocenił(a) film na 7

hahaha! ale z was spiskowcy. mówił wyraźnie, że pracuje w szpitalu. to była po prostu scena, w której pokazano jego normalne życie, bez maski, w którą się przebierał.