PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

???

ocenił(a) film na 8

Mam pytanie to jednak Jackie Chan nie zagra???
Bo niewiem.
Jeśli tak to ktoś wie czemu???

ocenił(a) film na 4
tajfun6

Nie zagra. Oficjalne przyczyny podane przez Chana: "Nie zagram w Ex3, ponieważ gra tutaj za wiele gwiazd".

Dentarg

A najjaśniejszą gwiazdą jest,,,,,

ocenił(a) film na 6
thierryhenry0211

GIBSON !!!!

bradock

Lutz. Nie no joke, ja minimalnie wolę Wesleya.

ocenił(a) film na 6
thierryhenry0211

Tak podejrzewałem że miałeś na myśli Lutza ... W sumie ja też lubię Snipesa ,miał on ponoć czały czas spedzić na planie to bedzie go dużo w tym filmie .Jednym słowem : Pysznie !!!

ocenił(a) film na 8
Dentarg

Kurcze wielka szkoda że Chan nie wystąpi niestety.
No i szkoda też Milla Jovovich że jej nie będzie a była by świetna.
A i ciekawi mnie czy Nicolas Cage sam odmówił czy z niego zrezygnowali
Mickey Rourke też miał wystąpić a tu znowu nie doszło do skutku ciekawe
A szkoda bo mogła by być jeszcze większa ciekawsza obsada
No ale cóż i tak jest duża
Ale Chana będzie mi brakować nastawiałem się na niego

ocenił(a) film na 4
tajfun6

Też się na niego dość mocno nastawiałem. Myślałem, że Chan i Seagal to dwa pewniaki w Ex3, że Stallone stanie na głowie, żeby ich sprowadzić na plan. Nie wyszło. Mamy za to Gibsona, Snipesa, Banderasa i Forda. Z tej czwórki największe nadzieję są moim zdaniem w Gibsonie. Pewnie będzie najlepiej zagranym czarnym charakterem w tej serii.

Dentarg

Van Damme był super w EX2.

ocenił(a) film na 4
aza_0_9_z_

Zgadzam się, że Van Damme był rewelacyjny w Ex2, ale Mel Gibson jest od niego lepszym aktorem. Gorzej się bije, lecz lepiej gra. Podejrzewam, że czarny charakter w wykonaniu Gibsona, to będzie prawdziwy sku*wiel z krwi i kości.

Dentarg

Wiem,że mnie skrytykujesz,a ja wiem,że Gibson jest wszechstronniejszym aktorem od Van Damma,ale moim zdaniem aktorsko są na takim samym poziomie(obecnie,a nawet od lat 90-tych).Uprzedzam,nie naskakuj na mnie to jest moje zdanie.

P.S
W ex2 Van Damme nie miał np, takiej roli jak będzie miał np.w Enemies Closer.Vilain to był niby psychol,ale rola nie wymagała takiego potocznie mówiąc odwalania,tak jak będzie odwalał w Enemies Closer.

ocenił(a) film na 6
aza_0_9_z_

Zgadza się !!! Van Damme to świetny ,charyzmatyczny i utalentowany aktor ! Wystarczy zobaczyć na jego wspaniałe ,niezapomniane kreacje filmowe jak np w ,,Wykonać Wyrok ,, ,,Podwójne Uderzenie ,, czy ,,Nagła śmierć ,, W ,,Maksimum Ryzyka też dał fantastyczny popis świetnego kunsztu aktorskiego .Wydaje mi się że w niektórych aspektach przewyższa nawet Roberta Deniro czy Ala Pacino .Takie mam odczucie .A jak ty sądzisz kolego ?

użytkownik usunięty
bradock

Generalnie Van Damme jest lepszy od De Niro i Pacino razem wziętych. Potwierdzam zdanie o wspaniałych kreacjach. Taka jest prawda. Zagrał sporo różnorodnych ról, że tylko nieliczni mają ich więcej. W każdym filmie wkłada ogrom pracy. Przykładem jest obejrzany przeze mnie niedawno film Ryzykanci. Nie dość, że film dobry, na dodatek świetny Jean. Mimika twarzy, okazywanie emocji w jego wykonaniu to istna poezja. Mało tego przecież potrafił jeszcze nieźle dokopać, co tym bardziej mówi o wielkości. De Niro nie ma tego czegoś co posiada Van Damme. Gdybym tak porównał role dwóch panów, powiedzmy z filmu Kickboxer i Wściekły byk. Kto zagrał lepiej? Oczywiście umięśniony Belg. Co z tego iż Robert przytył aż 27 kg do filmu, jak i tak jego gra była bardzo oszczędna. Oj, słaby z niego bokser.
Użytkownik aza wspomina o Enemies Closer, gdzie Van Damme zagra psychola. Moim zdaniem bez problemu będzie lepszy od Boba z Przylądku Strachu.
Podsumowując JCVD jest doskonały w swoim fachu. Utalentowany i wszechstronny aktor z niego jest. Charyzmatyczny, a nie jak taki Pacino.

ocenił(a) film na 6

Lepszy może nie jest ,bo wiadamo tamci to Światowa Klasa Aktorstwa ale Van Damme dużo im nie ustepuje .Taka prawda .Co do reszty to się zgadzam .Fajnie i ciekawie dokonałeś analizy jego wspaniałej kariery .Pozdrawiam .

Bardzo dobrze to opisałeś.Ze wszystkim się zgadzam.

P.S
Oczywiście,że Xander będzie lepszy niż Max Cady.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Żartowałem. Dziwne że bierzesz na poważnie to co pisałem.

Trochę teraz przykro to słyszeć,że żartowałeś.Mam nadzieję,że nie każde słowo to żart.

ocenił(a) film na 6
aza_0_9_z_

No ja też trochę żartowałem .Ale i tak uważam że Van Damme jako aktor kina jest świetny ,pod wzgldem aktorskim to daleko w tyle zostawia Seagala ,Lundgrena ,Norrisa itp .Tyle odemnie w tej sprawie .

bradock

No,proszę,kolejny,który żartował.Świetnie się rozmawiało,pfff.

bradock

Może w zdaniu drugim też żartowałeś.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Przykra jest prawda?

Jesteś bezczelny i tyle.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Nie, ja jestem szczery.

ocenił(a) film na 6

Granat : Nie zadzieraj z miłośnikami Van Damma ! Jako kolega daje ci taka mądrą radę .xD

ocenił(a) film na 4

Jeśli Van Damme zagra chociażby diabła tak dobrze jak De Niro to przyznam Ci rację ;)

użytkownik usunięty
Dentarg

Żartowałem z tym wszystkim. xD

ocenił(a) film na 6

Wiadamo humor musi być .xD .

ocenił(a) film na 6

Wiesz dlaczego Chuck Norris nie zagrał w ,,Szklanej Pułapce ,, ?

ocenił(a) film na 4

He, he... he... :P

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Bo by nie pozwolił sobą pomiatać jak Wills .x D .

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Już Ci napisałam na forum Van Damme'a dlaczego Norris nie zagrał w ''Die Hard''.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Czego się mnie uczepiliście z tym Norrisem i Szklaną Pułapką? Co ja wam zrobiłem? :P

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Ups... źle podpięłam. (A może celowo, żeby Cię zaczepić. ;-P)
Nie, serio. Miało być do Bradocka, ale z tego co widzę, udało mu się znaleźć moją odpowiedź.

A przy okazji: jak postępy z Twoim wynalazkiem? Jesteś bliżej końca, czy gdzieś w połowie?

ocenił(a) film na 4
karoman4

Męczę się z grą przez LAN (sieć). Jedna osoba/dwie na jednym kompie już mogą pograć.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Skoro są postępy, to w porządku.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Chuck nie lubi kiedy ktoś wchodzi mu w drogę i ...depcze kapelusz .: http://www.youtube.com/watch?v=DpRjG8PQim4

ocenił(a) film na 4
bradock

''Mściciel z Hongkongu'' - przydałoby się odświeżyć.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja muszę sobię coś odświerzyć z Dolphem ? Może ,,Honor Zabójcy ,, bo dawno tego nie widziałem ,a film fajny i klimatyczny .

ocenił(a) film na 4
bradock

Z Dolphem ja już dawno nic nie oglądałam. Ostatnio wzięło mnie na filmy z Seagalem.

Czyli uważasz,że Van Damme to nikt?

P.S
Nie można czytać już twoich wypowiedzi na poważnie.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Nie uważam tak.

Trudno i tak nie będę traktował twoich wypowiedzi na poważnie.Jak piszesz to od razu pisz prawdę.

ocenił(a) film na 7
aza_0_9_z_

Aza_0_9, rozumiem, że Van Damme jest twoim idolem i uwielbiasz jego filmy, ale z twoich wypowiedzi bije czysty fanatyzm. Szczerze powiedziawszy twoje posty na temat Jeana nie wiele się różnią od tych Damiana na temat Seagala. Ten sam rodzaj ubóstwiania danego aktora, który jest "Naj" i już ;)

W przypadku belga nie stać Cię chociażby na minimalny obiektywizm. Oczywiście czyjeś zdanie może być tylko i wyłącznie subiektywne,ale akurat umiejętności aktorskie czy zasługi dla kina w ogólnym znaczeniu można w dużym stopniu zweryfikować Dlatego ledwo mogę usiedzieć na fotelu czytając farmazony, że Jean Claude to najlepszy aktor , który bije na głowę Mela Gibsona. W dodatku jestem pewien, że uważasz również, że JCVD jest zdecydowanie bardziej utalentowany aktorsko od De Niro czy Pacino, bo sarkazm Granata wziąłeś na poważnie, zupełnie nie wyczuwając ironii.

W ogóle zabawnie się czyta o "wielkich kreacjach aktorskich" w kontekście ludzi zajmujących się kinem akcji.

Jeszcze jedna sprawa: dużo piszesz o urodzie Belga, o jego uśmiechu czy o tym, że jest czarujący. Nie zrozum mnie zle, ale z perspektywy czytającego to faceta, twoja orientacja seksualna może wydawać się co najmniej podejrzana. Tym bardziej, że zajmujemy się tu mocnym, męskim kinem. Argument, że Van Damme jest "ładniejszy" od De Niro i chociażby dlatego jest od niego lepszym aktorem rozwala system.

Nie jest to żaden atak z mojej strony bo sam uwielbiam Van Damme'a i innych twardzieli z czasów vhs. Po prostu pisze o tym co zaobserwowałem.

A tak w ogóle witam wszystkich po dłuższej przerwie :)

ocenił(a) film na 4
Lizmak

Lizmak, Ty zawsze trzymasz rękę na pulsie i wiesz, w którym momencie się pojawić. ;-)

ocenił(a) film na 6
Lizmak

Wróciłeś !!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
Lizmak

No ja też jak przyczytałem że Van Damme jest równie dobry czy nawet lepszy od Gibsona to musiałem sobię żazartować bo nie wierzyłem co czytam ! Mam nadzieje że nikt mnie nie weżnie teraz za fanatyka Van Damma .

Lizmak

Rozumiem masz prawo.Od razu chciałem powiedzieć,że nie jestem taki jak Damian na temat Seagala.Nie mówię,że jest tak samo utalentowany aktorsko jak De Niro i Pacino,tylko mówię,że jest po prostu aktorsko na dość dobrym poziomie.Jedne filmy miał lepsze drugie gorsze,ale wszystkie mi się na swój sposób podobały.A co do urody to chciałem po prostu powiedzieć,że nie jest brzydalem-to wszystko,niczego sobie o mnie nie pomyśl.Nie chciałem tak wprost powiedzieć,że jest lepszy od Gibsona aktorsko,po prostu miałem na myśli,że obaj są bardzo dobrymi aktorami.Nie bierz mnie za jakiegoś przesadnego fanatyka,ja po prostu uwielbiam Van Damma i zawsze staram się go ubóstwiać,ale staram się też być obiektywny-jakoś się staram.Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
aza_0_9_z_

Czyli przyznajesz się do bycia fanatykiem

ocenił(a) film na 6

Ja jestem w sumie wielkim fanem Chucka ale nigdy o nim nie napisałem że jest na dość dobrym aktorskim poziomie ,choć kilka kreacji aktorskim miał nawet fajnych i przyzwoitych jak np w ,,Słonecznym Wojowniku ,, ,,Bohater i Strach ,, czy ,,Kod Milczenia ,, Po prostu zdaje sobię sprawę z jego poziomu aktorskiego oraz z tego do czego został wzięty do świata filmu .A został wzięty po to żeby pogruchotać kości przeciwnikom w kregosłupię .Oczywiścię pogruchotać efektownie ,ma się rozumieć !!! : http://www.youtube.com/watch?v=A9hJ9peDrQU

ocenił(a) film na 6

Sory tu jest fajny link z tą walką ! : http://www.youtube.com/watch?v=sDoxPud6BMY

Nie jestem żadnym fanatykiem,znowu chcesz sobie żartować to lepiej w ogóle się nie odzywaj.