I co niedowiarki? Mówiłem, że prędzej czy później potwierdzi swój udział. Właśnie na taką wiadomość od dawna czekałem.
Mało tego, powiedział że będzie na zdjęciach już od samego początku - sierpień i to w Los Angeles.
http://www.thearnoldfans.com/news/2013/6/14/exclusive-schwarzenegger-confirms-ex pendables-3.html
Może tym razem będziemy mieli pełen akcji opening rozgrywający się w LA.?
Też mówiłem, że zagra w Ex3. Co więcej, na ekranie zobaczymy go dłużej niż w Ex2. Zobaczycie ;)
No pewnie, że będzie go więcej tym razem prawdopodobnie spędzi na planie coś koło miesiąca. Wszystko na to wskazuje, ponieważ we wrześniu, czy nawet pod koniec września Arnold ma wziąść udział w promocji Escape Plan. Czyli teraz zdjęcia do EX3, potem zaraz promocja filmu.
To prawda. Ale na Willisa nie liczę. Nic nie wspominał o trzeciej części. Arnold już dawno o tym mówił. Może jednak wystąpi.
Co do Li, to nadal jest to jedna wielka niewiadoma.
Super wiadomość! Uwielbiam Arniego i mam nadzieje że będzie miał większą rolę niż w poprzedniej części. Ciekawi mnie jeszcze co z Seagalem będzie? Podobno podpisał kontrakt, ale filmweb nic o nim nie wspomina.
Co się mu dziwisz ? Jestem fanem ,,Łamacza kośći ,, to kazda informacja go o swoim idolu intresuje .
Bez przesady - pytać się pod każdą informacją czy newsem dotyczącą Expendables: Co z Seagalem, Co z Seagalem, Co z Seagalem. To jest wkurvviające, dosłownie się wyrażając.
W sumie masz racje .Seagal na tym forum kreowany jest na jakiegość ,,Wielkiego Mentora Kina Akcji ,, Ha ,ha A to Dobre !
Dokładnie. A są ludzie ważniejsi pod względem akcji, jedną z tych osób jest właśnie Arnold Schwarzenegger!
Będzie! :) Jest w newsie o Arnoldzie wymieoniony w obsadzie. Najlepsze jest to, że pojawił się tam również Dolph Lundgren. :)
No ludzie, weźcie się trochę ogarnijcie. Stara obsada będzie na bank. Lundgren, Crews czy Couture nie mają innych, tak znanych tytułów, jak Niezniszczalni, więc na pewno będą chcieli zagrać. Statham, obok Stallone'a, jest głównym bohaterem serii, więc też zagrać musi.
Może nie być jedynie Willisa i Li, ale w to też wątpię. Willis i Stallone znają się jak łyse konie (co po Willisie widać), a kumplowi po fachu się nie odmawia. Jet już raz chciał odejść od Niezniszczalnych, ale koniec końców namówili go na mały epizodzik.
Seagal nie dostanie lepszego angażu niż Niezniszczalni, którzy są kasowym filmem. Gdzie indziej ma zagrać? W jakimś tanim, amatorskim, filmie akcji?
Nie będzie Van Damme'a, bo mu się zginęło w drugiej części i nie będzie Norrisa, bo mu się nie chce grać. Bardzo dobrze zresztą, ponieważ to co mieli do pokazania doskonale pokazali w drugiej części.
Ja myślę, że w wypowiedzi @spiderman_ można wyczuć nutę ironii.
Z wszystkim, co napisałeś się zgadzam (jak zawsze zresztą), ale jeśli chodzi o Norrisa, to jego nie będzie, ponieważ Samotny Wilk ''woli pracować solo''.
Jet Li, oby się pojawił i stworzył ''zgrany'' duet z Lundgrenem.
Nie wiem, czy można wyczuć czy nie, ale zaśmiecanie forum ciągłymi pytaniami o obsadę jest już trochę irytujące i bezcelowe.
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale przy wczorajszym newsie dotyczącym Arnolda w Ex3 ludzie mieli polewkę, ktoś zapytał się nawet ''a gdzie Stallone?''.
,,Podobno podpisał kontrakt ,, Skąd masz takie info ? Wiadomo tylko było to że Stallone rozmawiał z nim po raz drugi o jego angażu i Steven wyraził tylko cheć i gotowość do zagrania w tym projekcie .Nic nie wiencej .Filmweb pisał tylko ze Cage ,Snipes ,Jovovich ,Rourke prawie podpisują kontrakty .Czas pokaże jak ta sytuacja się ułoży ,może gdy Steven wejdzie w szczegóły projektu to się rozmyśli ? No nie wiem .W każdym razie czekamy ,nie ma co się tak gorączkować ani spieszyć .Podobno Gibson raz już Stallonowi odmówił a teraz podobno zmienił zdanie i ma zagrać Główny Czarny Charakter w Filmie .Ale to są na razie tylko plotki ,Cage też raz był zatwierdzony ,póżniej usuwany z obsady z filmweb ,teraz znowu jest .Kurde co za cyrki ...
no bo tylko normalne osoby nie wierzyły w ploty i nie wypowiadały się w tematach trolli
Arnold to podstawa kina akcji lat 80 ,dlatego musi być !!! Innej opcji ani wogóle nie jest do pomyślenia !!!! Stary ,Dobry Arnoldzik to jest to !!! http://www.youtube.com/watch?v=ux-1O7R5w7M
Co do Seagala wydaje mi się ,że nie zagra gdyż jest typem człowieka który lubi skupiac na sobie całą uwagą a przy Arnoldzie i innych raczej będzie mało zauważalny...
Dokładnie ! Lepiej bym tego nie ujoł .Teraz Seagalowcy mają odpowiedz na pytanie : Co z Seagalem ? ,Co z Seagalem ? Co z Seagalem ? Itp .
Stefana teksty były bardziej nacechowane wulgaryzmami ale też wiele miał fajnych i niezapomnianych .
Butler teź w ,,Olimp w ogniu ,, kilka razy żucił czadowymi tekstami ,jeden z nich jest moim ulubionym i kiedyś go wykorzystam do Masakry Dangerisa .
To się nazywa impreza. Nagle wszystkim zachciało się bić z Gołotą. Nawet mnie to rozbawiło. ;-D
A tu inna zabawna scena też z słynnym bokserem : http://www.youtube.com/watch?v=35HhF7MRVVQ