Jak by jakaś wytwórnia w padła na pomysł żeby zrobić coś w stylu Niezniszczalnych tylko że z aktorami akcji klasy B czyli Billy Blanks, Bolo Yeung, Matthias Hues, Cynthia Rothrock, Don Wilson itp
PS.
Kogo byście dali na pozytywnych bohaterów a kogo nie ?
Nie, ja chciałam to tylko uściślić ;-)
A moje propozycje był by takie:
Pozytywni:
Dudikoff
Lamas
Rothrock
Hauer
Negatywni:
Yeung
Hues
Trejo
Nie widzę nic przeciwko. Ja osobiście chciałabym zobaczyć też film typu Expendables, ale z najlepszymi komediowymi aktorami: Murphy, Lawrence, Martin, DeVito, Chase, Carrey, Atkinson. Szkoda, że Nilsen i De Funes nie żyją, bo też by mogli w tym zagrać.
W teorii marzenia nic nie kosztują. Dopiero jak się chce je zrealizować, to zaczynają się schody.
Zgadza się. Zwłaszcza ograniczona ilość gotówki w portfelu nie pozwala na realizowanie marzeń, tych wielkich. Bo takie drobne, to czasami można.
Żeby oglądać taki film, musielibyśmy założyć sobie najpierw pampersy, bo ze śmiechu moglibyśmy się polać chyba. ;-D
A oto moje typy :
Pozytywni :
Lamas
Speakman
Rothrock
Norton
Wilson
Dudikoff
Hauer
Wincott
Berenger
Griffith
Negatywni :
Yeung
Hues
Trejo
Blanks
Kilpatrick
Busey
Tagawa
Davi
Merhi
Hong
Tanaka
Nielsen
Silva
Negatywnych też Bradock wymienił. Ja jak napisałam poniżej, dałabym jeszcze do złych Billy Drago.
Ale on już nie żyje. Zmarł w tym roku 19 czerwca w wieku 72 lat. A do takiego filmu pasowałby jak ulał.
Brandon Lee gdyby żył, to też byłby mile widziany zarówno w takiej wersji, jak i w oryginalnym Expendables 3.
Do czarnych charakterów dałabym jeszcze tego gościa http://www.filmweb.pl/person/Al+Leong-103273
Seagal nie mógł by być w takim kinie bo był aktorem kina akcji z pierwszej ligi .A oni typowe filmy akcji klasy B
dokładnie tak, kurde fajnie jak by ich chociaż do EX3 wzięli a raczej na pewno by się zgodzili nawet na małe role...