Wywiad z panem Chanem na temat Expendables III:
http://www.youtube.com/watch?v=QyOvOEteYak
Dla tych, którzy nie do końca go zrozumieli streszczę jego wypowiedź. Chan mówił, że bardzo mu się podoba seria którą tworzy Stallone, nawiązania do lat 80-tych, dobrze stworzone postacie ("Jet Li - walczy, ktoś tam strzela, ktoś tam prowadzi samochód"), ale przede wszystkim chciał zagrać już w drugiej części, lecz niestety zajmował się swoim "baby" (Zbroją Boga 3). Bardzo chce zagrać w Ex3 :)
To jeszcze nic pewnego ,dopiero jak potwierdzą obsadę . Van Damme też miał grać w pierwszej cześci ale się niedogadali .Ale w każdym razie obsada marzeń : Chan ,Snipes ,Gibson -gdyby oni 3 zagrali to były by coś !!! Jeszcze Ford ..
Seagal to już bardziej w obsadzie marzeń ,fantazji itp bo jego udział w tym filmie jest nie realny .
Gdybym miał marzyć kto miał by zagrać to moja top 5 tak by wyglądała :
1 Gibson
2 Snipes
3 Seagal
4 Ford
5 Hauer
6 Chan
7 Cage .
Żależy do jakiej roli ? Travolta świetnie wypada w roli czarnych charakterów np Tajna Broń ,Bez Twarzy ,Kod Dostepu czy The Punisher ,a Cage w roli zwykłych facetów którzy muszą walczyć w pojedynkę z przestepcami np Twierdza czy Con-Air Lot Skażańców .
Travolta zawsze świetnie albo dobrze gra. Wiadomo czasami może coś pujść gorzej. W Tajnej BroTravolta mógł wybrać kogo chce zagrać dobrego czy złego wybrał złego i to go lubię :) ale w np Pozdrowienia z paryż zagrał rewelacyjnie. W ogólnie Travolta to moim zdaniem lepszy jako aktor od Cage.
No lepszy od Cage ale podobno nie dostał zaproszenia od Sylwka i producenta .Wiec o czym my tu mówimy ?
Tak była taką plotka ,że Van Damme ,Norris i Travolta mają zagrać w Niezniszczalnych 2 .Ale na dzień dzisiejszy najpewniejsze jest to że zagrają w 3 cześci ,,Chan ,, Snipes ,, Ford ,, chłopaki ze Zmierzchu lub z tego kręgu kulturowego ,, no i może Gibson.
No pewnie że plotka ,bo nie zagrał ,nie została jego obsada potwierdzona .Zresztą ja się historią nie zajmuje .Czekam żeby potwierdzili Snipsa i Forda .
A czemu ? Nie lubisz trylogi ,,Indiana Jones ,, ? Nie lubisz Ściganego ? ,Czas Patryiotów ,Pracująca dziewczyna ,czy też innych jego dobrych filmów .
Nie to żebym go nie lubił. Ścigany był Ok, Indiana Jones nawet nawet i kilka innych filmów też ale jakoś nie przemawia do mnie ten aktor.
A widziałeś, co Expendable91 zapodał dziś u Lundgrena na forum? http://www.filmweb.pl/person/Dolph+Lundgren-260/discussion/dolp+na+ok%C5%82adce- 2182678 Może zetknąłeś się z tym?
Wiesz co ,nie widziałem tego a byłem dzisiaj na forum Lundgrena .Natomiast kiedyś widziałem tą okładkę ,ja czesto wchodzę na różne strony zagranicze aktorów np Lundgrena ,Van Damma ,Norrisa czy Bronsona i tam też są różne zdjecia z okładek z ich najlepszych czasów .Na Ebay też są gazety ich ,można nawet kupić ,ja czasami przeklądam je .Dolph fajnie wyglądał na zdjeciach ,bo miał twarz i posturę twardziela .
Ja bardzo lubię oglądać takie rzeczy. W ogóle lubię stare rzeczy zbierać, od gazet po wszelkie drobiazgi. W domu gdzieś jeszcze miałam nawet Trybunę Ludu. To taki powrót do przeszłości.
Jackie Wu? Hm, kojarzę gostka ''z widzenia'', ale żadnego filmu z nim nie widziałam. A co poleciłbyś z jego filmografii? Czy ma on na koncie jakąś życiową rolę?
chodzilo mi o Jacky Wu i film strefa smierci ( http://www.youtube.com/watch?v=1JwQbiNcPJk ) jego najlepszy byly jeszcze inne ale tytulow nie pamietam mowia ze jest nastepca jeta li, a moze pasowalby Samo hung i tony yaa ??
O tego Ci chodzi tak http://www.filmweb.pl/person/Jacky+Wu-60105
A trailer zachęcający. Film z 2005 roku, a wygląda jakby został zrobiony starą szkołą. Donnie Yen i Sammo Hung w obsadzie to kolejny motyw, by obejrzeć ten film. Dzięki. ;-)
tak o tego,film polecam fabula swietna, wyroznia sie od innych chinskich filmow w ktorych skacza na kilka metrow, ten film to majonez w porownaniu do innych z dalekiego wschodu milo ze moglem polecic, pozdrawiam :)
Jeśli lubisz kino azjatyckie to polecam Ci ''Żelazne anioły'' 1, 2 i 3 (moja ulubiona część).
Ja uwielbiam kino azjatyckie, głównie chińskie. Ale może kiedyś przekonam się do japońskiego (podobno jest brutalniejsze od chińskiego). ''Żelazne anioły'' to chyba mam nawet zaznaczone.
''Laserowej misji'' nie oglądałem. Z Brandonem mam 3 filmy do obejrzenia ''Laserową misję'' i te dwa z kung-fu w tytule.
Pewnie, że tak. Nawet zrobiłam na blogu notkę o Bondach. Zerknij w wolnej chwili. ;-)
Nie, o filmie ''Johnny English'' i ''Johnny English: Reaktywacja'' z Rowanem Atkinson'em. ;-)