Wywiad z panem Chanem na temat Expendables III:
http://www.youtube.com/watch?v=QyOvOEteYak
Dla tych, którzy nie do końca go zrozumieli streszczę jego wypowiedź. Chan mówił, że bardzo mu się podoba seria którą tworzy Stallone, nawiązania do lat 80-tych, dobrze stworzone postacie ("Jet Li - walczy, ktoś tam strzela, ktoś tam prowadzi samochód"), ale przede wszystkim chciał zagrać już w drugiej części, lecz niestety zajmował się swoim "baby" (Zbroją Boga 3). Bardzo chce zagrać w Ex3 :)
Ale raz mógłby zagrać amerykańskiego ninje, który reprezentuje ciemną stronę mocy. ;-)
Ale żeby proporcji się nie zatraciło, bo okaże się, że znów będzie więcej pozytywnych bohaterów, a mniej tych złych.
Trzy złe osoby na czterech i pół faceta z ekipy Rossa + Trench + Church + Chan + Rourka (ewentualnie). Nie wiadomo jaką rolę dostałby Eastwood i Gibson, jeśli faktycznie zagraliby.
Eastwood podobno odrzucił propozycję zagrania, Gibson nie wiadomo czy zagra, a tych złych to mogliby jeszcze zagrać: Trejo, Blanks, Sizemore, Michael Jai White, Landham, Norton.
Jeśli Dudikoff zagra w Niezniszczalnych 3 to na bank bedzię grał czarny charkter a jeśli nawet nie to dostanie małą rólkę jak Chuck .On zagra tylko po to żeby jego nazwisko przyciągło fanóm Amerykański Ninja do kin .
Niby nie ale mimo wszystko Dudikoff to kultowa postać z ery VHS .Dużo osób go zna i kojarzy ,grał w kilku kultowych filmach jak Amerykański Ninja 1,2& 4 ,Siła pomsty ,Dzika rzeka ,Dowódca plutonu ,no i serial Cobra .Napewno jest bardziej znaną postacią niż Gary Daniels .
Z Dudikoff'em świetne są jeszcze dwa filmy ''Łańcuch poleceń'' i ''Ludzka tarcza''.
,,Łańcuch poleceń ma u siebie na VHS ,nie mogę jakość się za to wziąść ale obejrzę skoro poleczas .A Ludzki Tarczy nie widziałem ,a nie wiesz czy nie ma tego czasami na chomi*kuj ?
Nie wiem czy jest ten film na chomi*kuj, nie szukałem. A film ''Łańcuch poleceń'' też mam na VHS.
Ale grywał w filmach akcji i to z powodzeniem np Twierdza ,Con -Air Lot Skażańców ,Bez Twarzy ,60 sekund ,Bangkok Dangerous ,Pan życia i śmierci itp W sumie Ford też nie jest naturalnym aktorem kina akcji ,bo po za trylogią Indiana Jones ,Czas Patryiotów ,Stan Zagrożenia ,Ścigany ,Air Force One grywał w innych filmach .
No tak, grywał w filmach akcji, ale nie jest aktorem kina akcji takim jak Van Damme, Bronson, Dudikoff, Stallone, Schwarzenegger, Norris, Lundgren, Willis, Lamas, Snipes i Seagal.
No nie jest ale logiczne jest że Sylwek raczej weżnię Forda ,Cage niż Dudikoffa czy Lamasa .Ci dwaj pierwsi są bardziej znani i lubiani i zagrali w kilku klasycznych filmach akcji jak Ścigany czy Twierdza .
Ale Cage podobno odrzucił propozycję zagrania w tym filmie. A co do ''Twierdzy'' to muszę obejrzeć.
Wiem, ale akcja też się pojawiała. Terminatory to też kino sci fi, a akcji było w pip.
Ale Terminatory to filmy z gatunku akcja, sci-fi, a ''Star Wars'' to kino sci-fi.
A ja w dzieciństwie też miałam zabawkowy, czarny miecz. Pożyczyłam kuzynce na występy i tyle go widziałam.
Czemu usuneli temat o Uprowadzonej 3 z forum Niezniszczalnych założonego przez tą babę/chłopa ? Przecież była tam kultularna rozmowa opierają się na prawdziwych faktach ,analizach ,założeniach itp
W sumie też się zdziwiłam, że został usunięty, ale widocznie był niezgodny z regulaminem. To była prowokacja i ten ktoś świadomie chciał doprowadzić do kłótni na forum.
Taka powiedzmy ciekawostka. :-)
Jak był nagrywany ten wywiad z Jackie to musiała być niezła impreza. Wnioskuję to po tym filmiku (zdjęcie od 2:38):
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_627096&feature=iv&index=13 &list=PLUv-Fye1KndvWzE4pJbAYDwdy_HPWyORJ&src_vid=QyOvOEteYak&v=Qb7ikLUPoqg
Ten sam strój i stoły w tle.
Chyba, że się mylę. :-P