PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Jackie Chan

ocenił(a) film na 4

Wywiad z panem Chanem na temat Expendables III:
http://www.youtube.com/watch?v=QyOvOEteYak

Dla tych, którzy nie do końca go zrozumieli streszczę jego wypowiedź. Chan mówił, że bardzo mu się podoba seria którą tworzy Stallone, nawiązania do lat 80-tych, dobrze stworzone postacie ("Jet Li - walczy, ktoś tam strzela, ktoś tam prowadzi samochód"), ale przede wszystkim chciał zagrać już w drugiej części, lecz niestety zajmował się swoim "baby" (Zbroją Boga 3). Bardzo chce zagrać w Ex3 :)

ocenił(a) film na 4
joang68

Ale raz mógłby zagrać amerykańskiego ninje, który reprezentuje ciemną stronę mocy. ;-)

ocenił(a) film na 5
karoman4

Ja chciałbym, żeby zagrał pozytywną rolę.

ocenił(a) film na 4
joang68

Ale żeby proporcji się nie zatraciło, bo okaże się, że znów będzie więcej pozytywnych bohaterów, a mniej tych złych.

ocenił(a) film na 5
karoman4

Na złych na pewno kogoś znajdą np. Snipes, Travolta, Hauer.

ocenił(a) film na 4
joang68

Trzy złe osoby na czterech i pół faceta z ekipy Rossa + Trench + Church + Chan + Rourka (ewentualnie). Nie wiadomo jaką rolę dostałby Eastwood i Gibson, jeśli faktycznie zagraliby.

ocenił(a) film na 5
karoman4

Eastwood podobno odrzucił propozycję zagrania, Gibson nie wiadomo czy zagra, a tych złych to mogliby jeszcze zagrać: Trejo, Blanks, Sizemore, Michael Jai White, Landham, Norton.

ocenił(a) film na 8
joang68

Jeszcze Bolo Yeung.

joang68

dokładnie :)

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

Travolta mógłby zagrać główny czarny charakter w tym filmie.

joang68

Nie zdziwił bym się jak by się okazał najlepszym czarnym charakterem z trylogii.

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

Najpierw musiałby zagrać w tym filmie, żeby można było to ocenić.

joang68

wiadomo przecież nie mówię ze tak będzie

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

A w jakim filmie według Ciebie Travolta zagrał najlepiej czarny charakter?

joang68

Chyba Bez twarzy i Punisher a ty ?

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

''Tajna broń''

joang68

Dawno już tego filmu nie oglądałem i przed chwilą go pob rałem.

ocenił(a) film na 6
joang68

Jeśli Dudikoff zagra w Niezniszczalnych 3 to na bank bedzię grał czarny charkter a jeśli nawet nie to dostanie małą rólkę jak Chuck .On zagra tylko po to żeby jego nazwisko przyciągło fanóm Amerykański Ninja do kin .

użytkownik usunięty
bradock

Jego nazwisko to raczej nie będzie magnesem przyciągającym do kin jak Chuck.

ocenił(a) film na 6

Niby nie ale mimo wszystko Dudikoff to kultowa postać z ery VHS .Dużo osób go zna i kojarzy ,grał w kilku kultowych filmach jak Amerykański Ninja 1,2& 4 ,Siła pomsty ,Dzika rzeka ,Dowódca plutonu ,no i serial Cobra .Napewno jest bardziej znaną postacią niż Gary Daniels .

ocenił(a) film na 5
bradock

Z Dudikoff'em świetne są jeszcze dwa filmy ''Łańcuch poleceń'' i ''Ludzka tarcza''.

ocenił(a) film na 6
joang68

,,Łańcuch poleceń ma u siebie na VHS ,nie mogę jakość się za to wziąść ale obejrzę skoro poleczas .A Ludzki Tarczy nie widziałem ,a nie wiesz czy nie ma tego czasami na chomi*kuj ?

ocenił(a) film na 5
bradock

Nie wiem czy jest ten film na chomi*kuj, nie szukałem. A film ''Łańcuch poleceń'' też mam na VHS.

ocenił(a) film na 6
joang68

Ok .

ocenił(a) film na 5
bradock

Oby zagrał pozytywną postać.

ocenił(a) film na 8
bradock

I Cage.

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Też liczę na jego wystep .

ocenił(a) film na 5
bradock

Ale Cage to nie jest aktor kina akcji.

ocenił(a) film na 6
joang68

Ale grywał w filmach akcji i to z powodzeniem np Twierdza ,Con -Air Lot Skażańców ,Bez Twarzy ,60 sekund ,Bangkok Dangerous ,Pan życia i śmierci itp W sumie Ford też nie jest naturalnym aktorem kina akcji ,bo po za trylogią Indiana Jones ,Czas Patryiotów ,Stan Zagrożenia ,Ścigany ,Air Force One grywał w innych filmach .

ocenił(a) film na 5
bradock

No tak, grywał w filmach akcji, ale nie jest aktorem kina akcji takim jak Van Damme, Bronson, Dudikoff, Stallone, Schwarzenegger, Norris, Lundgren, Willis, Lamas, Snipes i Seagal.

ocenił(a) film na 6
joang68

No nie jest ale logiczne jest że Sylwek raczej weżnię Forda ,Cage niż Dudikoffa czy Lamasa .Ci dwaj pierwsi są bardziej znani i lubiani i zagrali w kilku klasycznych filmach akcji jak Ścigany czy Twierdza .

ocenił(a) film na 5
bradock

Ale Cage podobno odrzucił propozycję zagrania w tym filmie. A co do ''Twierdzy'' to muszę obejrzeć.

ocenił(a) film na 4
bradock

Ford jako Han Solo również był genialny w akcji.

ocenił(a) film na 5
karoman4

''Star Wars'' to film sci-fi, a nie akcji. ;-)

ocenił(a) film na 4
joang68

Wiem, ale akcja też się pojawiała. Terminatory to też kino sci fi, a akcji było w pip.

ocenił(a) film na 5
karoman4

Ale Terminatory to filmy z gatunku akcja, sci-fi, a ''Star Wars'' to kino sci-fi.

ocenił(a) film na 4
joang68

Okey, niech tak będzie.

ocenił(a) film na 5
karoman4

Kiedyś oglądałem ''Star Wars'', ale musiałbym sobie przypomnieć tą serię.

ocenił(a) film na 4
joang68

Ja starą trylogię widziałam, została mi jeszcze nowa.

ocenił(a) film na 5
karoman4

Ja pamiętam jak byłem mały to się bawiłem że mam taki miecz świetlny :)

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

A ja w dzieciństwie też miałam zabawkowy, czarny miecz. Pożyczyłam kuzynce na występy i tyle go widziałam.

joang68

tak

ocenił(a) film na 6
karoman4

Czemu usuneli temat o Uprowadzonej 3 z forum Niezniszczalnych założonego przez tą babę/chłopa ? Przecież była tam kultularna rozmowa opierają się na prawdziwych faktach ,analizach ,założeniach itp

ocenił(a) film na 4
bradock

W sumie też się zdziwiłam, że został usunięty, ale widocznie był niezgodny z regulaminem. To była prowokacja i ten ktoś świadomie chciał doprowadzić do kłótni na forum.

ocenił(a) film na 8
Dentarg

Taka powiedzmy ciekawostka. :-)
Jak był nagrywany ten wywiad z Jackie to musiała być niezła impreza. Wnioskuję to po tym filmiku (zdjęcie od 2:38):
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_627096&feature=iv&index=13 &list=PLUv-Fye1KndvWzE4pJbAYDwdy_HPWyORJ&src_vid=QyOvOEteYak&v=Qb7ikLUPoqg
Ten sam strój i stoły w tle.
Chyba, że się mylę. :-P