Moje dzieciństwo, to kino akcji i MacGyver. A najbardziej to się bałam Gibsona, jak go zobaczyłam w Walecznym Sercu - miał twarz pomalowaną.
Otwieram lodowke, a tam Wpis zostal zablokowany, poniewaz zle wyraziles sie o Seagalu
Chan jest niższy od Seagala, jeśli o to chodzi. Ale umiejętnościami, to tak dokładnie ciężko jest stwierdzić, gdyż każdy z nich robi/robił co innego. Jeśli chodzi o formę, to rządzi Chan. No i najważniejsze - Chan od pół wieku gra w filmach.
Dobreeeeee hahaha wielka 4, ale poważnie jeśli mam być szczera o tym co ja sądzę to do tej pory aktorzy którzy się pojawili w dwóch częściach Niezniszczalnych byli na właściwych miejscach (żal tylko że nie oszczędzili Van Damme albo Adkinsa, jednego już mogli nie zabijać,miło się ich w ich rolach oglądało)....ta czwórka... urażę teraz męską dumę, ale każdy z tych trzech panów jest o niebo, ziemię i d*p* lepszy od Seagala...niestety nie poprę jego uwielbienia dla samego nazwiska liczy się to co widzę na ekranie, a widzę że do III nadawałby się na mięso armatnie.
A skoro już mówisz mi czego mam się trzymać to ja się trzymam własnego zdania i już się nie wypowiadam,powiedziałam co miałam do powiedzenia:)
Premiera będzie filmu pewnie w 2014 w Sierpniu to jeszcze nic nie wiadomo kto zagra.
O Schwarzeneggerze i Willisie było wspomniane przy okazji, gdy Sean Connery odmówił wystąpienia w tym filmie.
Jeszcze większe coś byłoby, gdyby stanęli po przeciwnych stronach lufy: Rambo vs. Matrix.