"Sly na swoim twitterze opublikował wpis, że znalazł już nowego reżysera Expendables III, którego nazywa „NEW BLOOD”. Póki co Sly nie ujawnił jego danych, możemy jedynie się domyślać, ale będzie bardzo ciężko, gdyż jeśli odpowiada on opisowi Sly’a jest on nieznanym dla większości, ale za to posiadać ma świeżość. Sylvester wiąże z nim ogromne nadzieje."
Tak tylko nie wiem co za pajac napisał "Lepsze jutro" jak tutaj film jest znany jako "Bohaterowie nie płaczą".
Wiesz, z ''Inwazją na USA'' też było podobnie, bo drugi tytuł tego filmu brzmiał ''Kraj pod ostrzałem''. Nawet teraz jak sobie wpiszesz ten tytuł w wyszukiwarkę na fw, to Ci wyskoczy ''Inwazja...''.
Ja mam oryginała na DVD "Inwazja na USA" i na okładce jest napisane "Inwazja na USA" a gdy film włączam to lektor czyta ''Kraj pod ostrzałem''...
Wczoraj późno niestety zacząłem oglądać bo wcześniej nie mogłem ale sen wygrał i widziałem gdzieś z 20min.
Ja chyba najwięcej z was oglądałem. 12 tytułów : Mission: Impossible 2, Szyfry wojny, Dzieci Triady, Tajna broń, Nieuchwytny cel, Bez Twarzy Dzieci Triady, Ochroniarz, Płatny morderca, Kula w łeb, Był sobie złodziej.
Coś na zachętę : Koniecznie zobacz/zobaczcie
https://www.youtube.com/watch?v=OXF0R4dcU5Y
No po prostu Mistrz Kina Akcji!!!
moim skromnym zdaniem najlepszym kandydatem do nakręcenia Expendables 3 jest John Woo może nie jest taki młody a ale zna sie na Kina Akcji.
John Woo mógłby pomyśleć o azjatyckiej wersji Niezniszczalnych. Wtedy pojawiłby się m.in. Chow Yun Fat, Tony Leung, Biao Yuen, Sammo Hung, Donnie Yen i wielu innych fighterów z Dalekiego Wschodu.
Zgadza się. Oraz Jackie Chan, Michelle Yeoh, Jet Li, Danny Lee czy Jackie Wu jako świeża krew.
Właśnie, tak czułam, że kogoś pominęłam. Jasne, Bolo obowiązkowo na czarny charakter. I jeszcze Cary-Hiroyuki Tagawa.
Dla mnie kino azjatyckie zawsze będzie kojarzyć się z Yeung'iem, no może jeszcze z Bruce'em Lee.
Zgadza się. Bruce Lee, to w ogóle wizytówka sztuk walk. A sztuki walk i kino azjatyckie, to wspaniałe połączenie, że się tak wyrażę.
O tego chodzi http://www.filmweb.pl/person/Jacky+Wu-60105 Podobno, to następca m.in. Jeta Li.
Ee 39 lat to trochę za stary na następce. Tylko 10 lat różnicy pomiędzy nim, a Jetem. Trzeba szukać młodszych.
Najlepszy by był Simon West albo Reny Harlin .A jak by ci nie byli chetni to zawsze można wziąść Josepha Zito albo Arona Norrisa .
widziałem red hill tego nowego reżysera. powiem szczerze że film co najwyżej niezły i dałem 6. film niskobudżetowy za 500 000 dolarów. miejmy nadzieje że poradzi sobie lepiej przy filmie z lepszym scenariuszem oraz większym budżecie. producenci napewno go pokierują (on sam był producente,. reżyserem i scenarzystą w red hill)