PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

"Sly na swoim twitterze opublikował wpis, że znalazł już nowego reżysera Expendables III, którego nazywa „NEW BLOOD”. Póki co Sly nie ujawnił jego danych, możemy jedynie się domyślać, ale będzie bardzo ciężko, gdyż jeśli odpowiada on opisowi Sly’a jest on nieznanym dla większości, ale za to posiadać ma świeżość. Sylvester wiąże z nim ogromne nadzieje."

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Podobno ''Lepsze jutro'' też jest mocnym filmem.

karoman4

"Bohaterowie nie płaczą" ?

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

A to jest to samo?

karoman4

Tak tylko nie wiem co za pajac napisał "Lepsze jutro" jak tutaj film jest znany jako "Bohaterowie nie płaczą".

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Wiesz, z ''Inwazją na USA'' też było podobnie, bo drugi tytuł tego filmu brzmiał ''Kraj pod ostrzałem''. Nawet teraz jak sobie wpiszesz ten tytuł w wyszukiwarkę na fw, to Ci wyskoczy ''Inwazja...''.

karoman4

Ja mam oryginała na DVD "Inwazja na USA" i na okładce jest napisane "Inwazja na USA" a gdy film włączam to lektor czyta ''Kraj pod ostrzałem''...

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Dwa w jednym. ;-D

karoman4

hehe

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

A Ty już ''Likwidatora'' oglądałeś?

karoman4

Wczoraj późno niestety zacząłem oglądać bo wcześniej nie mogłem ale sen wygrał i widziałem gdzieś z 20min.

ocenił(a) film na 4
karoman4

.ahA

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Odbicie lustrzane.

John Woo nie nakręcił "Nieuchwytnego" tylko John Grey.

użytkownik usunięty
anonim7

Chodziło o Nieuchwytny Cel.

Mhm, rozumiem.

Ja chyba najwięcej z was oglądałem. 12 tytułów : Mission: Impossible 2, Szyfry wojny, Dzieci Triady, Tajna broń, Nieuchwytny cel, Bez Twarzy Dzieci Triady, Ochroniarz, Płatny morderca, Kula w łeb, Był sobie złodziej.

Coś na zachętę : Koniecznie zobacz/zobaczcie

https://www.youtube.com/watch?v=OXF0R4dcU5Y

No po prostu Mistrz Kina Akcji!!!

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Oglądałam ten film. Zajeb!sty.

ocenił(a) film na 5
prof_mateusz27

moim skromnym zdaniem najlepszym kandydatem do nakręcenia Expendables 3 jest John Woo może nie jest taki młody a ale zna sie na Kina Akcji.

ocenił(a) film na 4
FANDAMME_II

John Woo mógłby pomyśleć o azjatyckiej wersji Niezniszczalnych. Wtedy pojawiłby się m.in. Chow Yun Fat, Tony Leung, Biao Yuen, Sammo Hung, Donnie Yen i wielu innych fighterów z Dalekiego Wschodu.

użytkownik usunięty
karoman4

O tak to by mogło wypalić.

ocenił(a) film na 4

Chciałabym, żeby coś takiego powstało.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Jeszcze Tony Jaa.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Zgadza się. Oraz Jackie Chan, Michelle Yeoh, Jet Li, Danny Lee czy Jackie Wu jako świeża krew.

ocenił(a) film na 8
karoman4

No to wiadmo. Chan, Li i może Bolo Yeung to filary azjatyckiego kina kopanego.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Właśnie, tak czułam, że kogoś pominęłam. Jasne, Bolo obowiązkowo na czarny charakter. I jeszcze Cary-Hiroyuki Tagawa.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Dla mnie kino azjatyckie zawsze będzie kojarzyć się z Yeung'iem, no może jeszcze z Bruce'em Lee.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Zgadza się. Bruce Lee, to w ogóle wizytówka sztuk walk. A sztuki walk i kino azjatyckie, to wspaniałe połączenie, że się tak wyrażę.

użytkownik usunięty
karoman4

Jackie Wu?

ocenił(a) film na 4

O tego chodzi http://www.filmweb.pl/person/Jacky+Wu-60105 Podobno, to następca m.in. Jeta Li.

użytkownik usunięty
karoman4

Ee 39 lat to trochę za stary na następce. Tylko 10 lat różnicy pomiędzy nim, a Jetem. Trzeba szukać młodszych.

ocenił(a) film na 4

Heh a 20 lat młodszy od Chana.

ocenił(a) film na 4

Dokładnie. To samo pisałem na forum Jackiego Wu.

użytkownik usunięty
Dentarg

No fakt, w sumie czytałem na forum o tym i przyznaje ci racje.

ocenił(a) film na 6

Najlepszy by był Simon West albo Reny Harlin .A jak by ci nie byli chetni to zawsze można wziąść Josepha Zito albo Arona Norrisa .

użytkownik usunięty
bradock

Albo Pierre Morel (Pozdrowienia z Paryża, Uprowadzona).

ocenił(a) film na 6

O właśnie ,też dobry wybór .

ocenił(a) film na 8
Iron_Maiden

widziałem red hill tego nowego reżysera. powiem szczerze że film co najwyżej niezły i dałem 6. film niskobudżetowy za 500 000 dolarów. miejmy nadzieje że poradzi sobie lepiej przy filmie z lepszym scenariuszem oraz większym budżecie. producenci napewno go pokierują (on sam był producente,. reżyserem i scenarzystą w red hill)