Doskonałe zwieńczenie trylogii:
* perfekcyjna obsada i aktorstwo (Oldschoole jak zawsze bezbłędni, a młodzi wypadli świetnie)
* doskonały scenariusz i fabuła (jak w poprzednich filmach jest czas na wygłupy, rozwałkę i chwilę refleksji)
* spektakularna destrukcja i szeroko pojęta rozwałka!
Jeżeli natomiast chodzi o brutalność to nie była ona jakoś specjalnie eksponowana, jak to miało miejsce chociażby
w takim przykładowym "Sabotage", który jest brutalniejszy od wszystkich części "EX'ów" razem wziętych. Wszystko
jest poukładane od początku do końca, a Mel z Banderasem i Snipesem zamiatają system swoją za*ebitością!!! :)))
Zgadzam się :) W tym filmie jest wszystko co potrzeba. Jest akcja, są pościgi, jest panienka, są bójki, są strzelaniny. Ekstra. Ex3 to najlepsza część serii i zdecydowanie jeden z moich faworytów jeśli chodzi o filmy akcji. Film miażdży system.
Ten film był robiony w celu poszerzenia wpływów seri ,,Exp3 ,, Otwarcie się na inne grupy odbiorców ,widzów =Głównie młodszą widownie .I to najbardziej mnie boli !!! Mam dziś dosyć nowoczesnych filmów akcji ,chcę STAREJ SZKOŁY KINA AKCJI !!! Ten styl jest najlepszy !!! : http://www.youtube.com/watch?v=rj8sO7lh3VM
No wtedy gdy tworzył się ten film ,nikt nie mógł przypuszczać że coś takiego nastąpi ..... Kto wie jak by się ta sytuacja skończyła gdy by nie wyciek .Być może mówiliśmy by dziś o Wielkim Kasowym Przeboju 2014 roku gdyby to zadziałało .
Bradock widziałam trailer do nowego Bonda. Powiem krótko: będzie zayebiście! Po trailerze widać, że stylowo przypomina mi ''Skyfall", ale zobaczymy później. Na razie jest ciekawie.
Ano. Powinienem zacząć kręcić jakieś komedie. Sitcomy byłyby w sam raz. Mógłbyś się nieźle rozerwać.
Mogę pomóc z dialogami.
Sly: Jet, zagrasz z nami w czwartej części?
Jet: Jako dubler?
Sly: Nie, Jet, no co ty. Przecież pokażemy cię na ekranie. Zagrasz jako statysta i będziesz stał tam, dwadzieścia metrów od reszty ekipy. Tylko wiesz, wczuj się w rolę, zrób groźną minę i strzelaj z karabinu. To ważne zadanie, Jet, wszyscy liczymy na ciebie.
Zagranie w ,,Exp3 ,, Lutza ,Ortiza i dodanie kategori PG -13 pokazuje jakię są dzisiejsze czasy zgniłe .......
Tak serio to przestałem winić Sly'a za niewielką rolę Jeta. Jak już wspominałem na forum, Jet jest chory i z tego co widzę przestał grywać w filmach. Ostatnio miewał jeden film na rok, a w 2015 nic nie nagrał. Podejrzewam, że zobaczymy go jedynie gościnnie w Ex4, również na chwilkę i bez sceny walki. Szkoda, bo mógł jeszcze z dziesięć lat powalczyć tak jak Jackie. Nie chcę dramatyzować, ale Jet chyba odchodzi po cichu, jak na prawdziwego bohatera kung fu przystało :(
Nawet jeśli tak jest, i tak mamy co oglądać z jego udziałem. Na mnie czeka sporo jego filmów, a i zawsze można sięgnąć za jakieś powtórki. Nie martw się Dentarg. :)
Na co Jet Li jest Chory ??? On musi wrócić do ,,Exp4 ,, z taką rolą jak było w ,,EXP1 ,, !!!!!!!!!!!
Tak na serio
1. Obsada jest perfekcyjna, nawet najlepsza z całej serii. Aktorstwo - Banderas najlepszy, Gibson OK, reszta bez szału jak zawsze, Stallone robi nam łaskę. Młodzi nie stworzyli ciekawych postaci.
2. Dobry żart z tym scenariuszem doskonałym. Jeśli chodzi o doskonały scenariusz to na pewno nie można mówić w kontekście Niezniszczalnych 1-3. Fabuła, no cóż.
3. Niech Ci będzie. :D
A wiesz że Lerner również potwierdził plany powstania ,,Exp5 ,, .... Czytałem o tym na wikipedi .Oni chyba do śmierci bedą grać w tej seri xD
Szanuję Twoje zdanie, jednak uważam, że z tej "Twojej perfekcyjnej obsady'' tylko Gibson wypadł najlepiej. Z Banderasa zrobili błazna, który w ogóle nie jest zabawny, lecz irytujący. A Ford, choć lubię faceta, też nic specjalnego nie pokazał.
Dla mnie Lutz ,Ortiz i reszta tych młodych gamoni obniżają czy umniejszą tą ,,Perfekcyjną Obsadę ,, Nie ma to jak ,,Zjeść ciastko z śledziem ,,
Ale mi się nie dobrze robiło jak widziałem tych młodzików ,jeszcze była ta scena na dachu jak ci młodziki uzbrojeni po zęby biegli razem z Arnoldem ,normalnie żenada ,Arni -Taka wielka legenda wśród gogusiów z ,,,Zmierzchu ,, Do czego prowadzi ten świat dziś ......
Dobre xD .A zmieniając temat Granat ,widziałeś już nowy zwiastun Bonda ??? Ja już widziałem !!!
Tak kręcą ,jeszcze .A jak ci się podoba ? Mi bardzo ,taki tajemniczy i mroczny ,no i wątek organizacji ,,Widmo ,,
,,nawet jeśli to Craig ! xD . Ja bym powiedział że tym bardziej że Craig !!! W tobie dzisiejszych czasów ,czasów piz*du*siuów w kinie , oglądanie kogość takiego na ekranie jak Daniel Craig to pełna frajda !!! Nie ma jak to zimny ,szorstki twardziel w kinie sensacyjnym !!! : http://www.youtube.com/watch?v=XA6kPtGE9Vc
Ale zgadzam się że piep*szy* ,,EXp3 ,, - O tym filmie nikt już nie pamięta -,,Mission : Impossible 5 ,, ,,Londyn w ogniu ,, czy ,,S.pe.c.t.r.e ,, -Na to się czeka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak dla mnie wypadł bardzo dobrze. Miał grać "błazna" i zagrał go. Był wiarygodny, pokazał drzemiący w nim potencjał komediowy. Jak na tę trylogię to jedna z najbardziej charakterystycznych postaci o ile nie najbardziej charakterystyczna.
Ford miał za zadanie pojawić się kilka razy na ekranie i tyle. Po co miał się wysilać. :D
Zgadzam się że Banderas wypadł znakomicie i jest jedną z najbardziej charakterystycznych postaci tej seri ,,Exp,, ale Lundgren jako Gunnar jest jeszcze lepszy !!!
W trójce Lundgren też nie za bardzo dał radę. W dwójce i jedynce lepiej mu szło.
Co wy pie*dolicie?! - Dolph w "EX2" miażdżył system,
a w 3-ce rządził Banderas z Melem (oraz Snipesem)! :D