PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Kto powinien zagrać w EX 3?

zasady:
1.Każdy podaje 5 nazwisk które według niego powinny zagrać w 3 części Niezniszczalnych.
2. Głosowanie do środy czyli jutra do godziny 16:00
3. Jutro podliczę i umieszczę wyniki. :)
4. Jeżeli ktoś poda więcej niż 5 nazwisk to nie wliczam pozostałych. :)

Oczywiście umieszczamy tylko tych którzy nie zagrali w żadnej części niezniszczalnych.

użytkownik usunięty

Kto nie będzie podawał 5 różnych nazwisk to wtedy nie zaliczam głosów. Najemnik, mariusz poprawcie swoje posty bo inaczej nie zaliczę żadnych waszych głosów.

ocenił(a) film na 9

Tylko nie Seagal, nie zniosę tych 'drewnianych' ruchów

użytkownik usunięty
dark_viewer

To nie temat od narzekania tylko głosowania. :)

ocenił(a) film na 9

Może być jeszcze spóźnione? :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

głosuj i tak chyba jeszcze przedłużę do jutra.

ocenił(a) film na 9

Spoko dzięki :)

użytkownik usunięty

to jak kiedy wyniki?

użytkownik usunięty

Głosowanie przedłużam dlatego że oczekuję jeszcze większej ilości głosów od użytkowników. Wyniki z pewnością będą jutro, a głosowanie ostatecznie do godziny 17 dnia jutrzejszego. :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4

Cwaniaczek - chcesz, żeby Seagal odpadł dlatego przedłużasz, bo moga pojawić się inne nazwiska. Tu Cię mam ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

Mnie jest to obojętne czy Seagal wygra czy nie. Wolne wybory demokratyczne, przedłużam bo jak wspominałem liczę na większa ilość głosów. jak na razie nie jest ich za dużo. :)

ocenił(a) film na 4

Ok już się nie czepiam.

użytkownik usunięty
karoman4

Oczywiście masz prawo do czepiania się. :)

ocenił(a) film na 4

Nie, bo wyjdzie na to, że jestem czepialska.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Też mi się wydaje ze ta teża jest trafna .

ocenił(a) film na 4
bradock

Poczekamy do jutra. Albo wygra, albo przegra.

ocenił(a) film na 4
bradock

Dziś Commando leci na TV4 i chyba nawet już jest.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja Commando tyle razy już widziałem ze znam na pamieć ,bedę ogladam na Polsacie ciekawą komedie ,,Brzydką Prawdę ,,Tego nie widziałem ale lubię bardzo komedie .

ocenił(a) film na 4
bradock

Nie oglądałam tej komedii.

Hah zaraz będą sceny w centrum handlowym [ mówię o Commando ] .

użytkownik usunięty
karoman4

Ja ogladam commando hehe który to już raz :D

ocenił(a) film na 4

Ale co oni zrobili z tym filmem na TV4 oni je nie wiem, przerabiają je jakoś. Taki przyspieszony mi się wydał.I oni jak puszczają jakiś stary film, to ten film nie wygląda jakby był nagrany oryginalnie tylko jakby przeszedł odrestaurowanie. Już nigdy nie będę oglądać klasyków na TV4, bo nie warto. Psują filmy.

użytkownik usunięty
bradock

Eee oskarżacie mnie bezpodstawnie. Czyżby fanatycy Stevena? :D

ocenił(a) film na 4

Dlaczego od razu fanatycy Stevena? Ale z tego, co tu widzę, to Steven prowadzi ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Bo te oskarżenie że czekam na to by Seagal spadł są głupie. Dlatego ja użyłem głupiego określenia "fanatycy Stevena". Co miałem zakończyć głosowanie na 15 osobach?

ocenił(a) film na 4

No wiadomo, że nie.

Heh ale załatwiłam kolesia, który niby oglądał już US4 ;-D

użytkownik usunięty
karoman4

A czym więcej osób tym więcej może być głosów na Seagala. :)

ocenił(a) film na 4

Właśnie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Teraz na forum każdy bedzię sie wypierał ze jest fanem ,fanatykiem czy miłośnikiem Stevena Seagala bo bedzie się bał ze wszyscy bedę podejrzewać ze jest kolegą Pana Mariusza albo Nowym Dangerisem .

ocenił(a) film na 4
bradock

Wiesz, lubić to ja go lubię (Stevena Seagala), ale nie szaleje na jego punkcie, jak nasz stary znajomy na D, czy pan Damian ( też na D ).

ocenił(a) film na 6

Może się faktycznie pomyliłem się podejrzewając się o stroniczość ,jeśli tak to przepraszam ale faktem jest to że miłością do Stevena Seagala to ty nie grzeszysz .

użytkownik usunięty

ten mariusz to jest troll wiec nie bierz go pod uwage

użytkownik usunięty

Jego 4 postacie biorę pod uwagę oprócz M. Jacksona. Muszę wszystkich traktować równo. :)

użytkownik usunięty

jeszcze ci zalezie za skore nie raz pewnie. Twoj wybor

ocenił(a) film na 4

Już wczoraj zalazł.

użytkownik usunięty
karoman4

Tobie czy jemu?

ocenił(a) film na 4

Napisał wczoraj post z groźbami karalnymi skierowanymi do Sylvestra Stallone, ale na szczęście zostało to zablokowane.

użytkownik usunięty
karoman4

Aha to jednak on.

ocenił(a) film na 4

Myślałeś, ze Ty? Hej no, gdzie ja na Ciebie mogłabym psioczyć?

użytkownik usunięty
karoman4

Nie myślałem o sobie spokojnie. :)

użytkownik usunięty
karoman4

Nie ma to jak trolling. Lubie te scysje miedzy uzytkownikami ale gdzies gdzie wystepuje roznica zdan, a nie rasowy internetowy trolling

ocenił(a) film na 4

Właśnie ktoś sobie potrollował na forum MacGyvera pisząc, że w sieci pojawiło się kilka nowych odcinków tego serialu ONLINE ;-)
Ale tu trochę zepsuliśmy temat pomidorowi, bo tu miało być głosowanie.

użytkownik usunięty
karoman4

ostatnio bylo dobre w tym temacie z filmikami online. Zaczela sie dyskusja, opier@alali zalozyciela tematu, a ten im odpisal zapraszam filmiki hd w dobrej jakosci to mnie rozwala

ocenił(a) film na 4

Też sie tam udzielałam.

użytkownik usunięty
karoman4

dokladnie kazdy wie, ze sa inne stronki do filmow to po co to pisze

ocenił(a) film na 4

Ja pi€rniczę, a jednak robią remake MacGyvera ;-/

użytkownik usunięty
karoman4

W jaki sposób? Nie kojarzę. :)

steven seagal
mel gibson
the rock
van diesel
ryan reynolds

ocenił(a) film na 9

Michael Jai White
Tony Jaa
Jakie Chan
Wesley Snipes
John Travolta

ocenił(a) film na 9
AdamBayern01

Możesz to anulowac, i nowa przedchwilowe zaliczyć? Sorry za problem ;)

ocenił(a) film na 9

1. Wesley Snipes
2. Hulk Hogan
3. John Cena
4. Liam Neeson
5. Nicolas Cage

Spóźnione ale szczere:) jeśli pozwolisz chciałbym też pod każdym z nich dodać swój komentarz bo jestem też ciekaw Twojego zdania zaczynamy:
Robert De Niro - jako pozytywna postać w ekipie niezniszczalnym genialny komputerowiec otwierający różnymi hasłami przejścia dla niezniszczalnych, bądź też jako czarny charakter ale bardziej tu podobałby mi się jako bohater pozytywny bo jako czarny charakter bardziej pasuje mi ...
Lance Henriksen - jako szalony naukowiec, być może biolog broń biologiczna na masową skalę wirus itp.
Wesley Snipes - jako jeden z ekipy niezniszczalnych, ale jeśli ma grać czarny charakter to zestawienie Stallone vs Snipes było już w filmie Człowiek Demolka z 1993 roku, sorry ale nie mam ochoty oglądać tego samego:).
Steven Seagal - jako czarny charakter karateka, i to właśnie Jego rozważam najbardziej poważnie do starcia Stallone vs Seagal w walce finałowej:).
Cynthia Rothrock - jako ,, lalka ,, Seagala tzw. prawa ręka ot tak żeby też kopała tu i ówdzie.
Kurt Russell - jako małomówny twardziel jakim Go pamiętamy z Ucieczki z Nowego Jorku, ale nie wiem kogo mógłby tam grać, bo on taki bitny nie jest, bardziej twardziel ze spluwą w garniturze:).
Jackie Chan - jako jeden z ekipy niezniszczalny i to Jego karate na wesoło, tak żeby bawił widza tam gdzie jest fabuła jeszcze zanim dojdzie do bitwy, z tym że chciałbym aby Jego żarty były wyważone żeby nie zrobił z tego filmu komedii, ot śmieszne kwestie twardziela.
Przepraszam Cię że siedem nazwisk ale no rozsmakowałem się w tym:), a jakie jest Twoje zdanie na temat powyższych propozycji?