Kto powinien zagrać w EX 3?
zasady:
1.Każdy podaje 5 nazwisk które według niego powinny zagrać w 3 części Niezniszczalnych.
2. Głosowanie do środy czyli jutra do godziny 16:00
3. Jutro podliczę i umieszczę wyniki. :)
4. Jeżeli ktoś poda więcej niż 5 nazwisk to nie wliczam pozostałych. :)
Oczywiście umieszczamy tylko tych którzy nie zagrali w żadnej części niezniszczalnych.
Wybierz z nich tylko pięciu bo takie zasady obowiązują wszystkich. Twój komentarz oczywiście mile widziany. :)
Nie mogę każdy z Nich mi pasuję, każdy dodałby jakiegoś ,,smaczku,, Robert De Niro, Lance Henriksen, Wesley Snipes, Steven Seagal, Kurt Russell, ich role wg. mnie pozostają bez zmian, a teraz powiedz mi co o nich myślisz?
Niestety zasady muszą być równe dla wszystkich osób więc wybierz tych 5 najbardziej potrzebnych. :)
Robert De Niro- świetny aktor którego bardzo szanuję za wiele wybitnych filmów typu: Chłopcy z Ferajny czy Taksówkarz. Ma też na końce kilka filmów sensacyjnych ciekawych jak Gorączka. Przyznam się że nie myślałem o nim w EX 3.
Wesley Snipes- Jak dla mnie bardzo potrzebna postać która idealnie pasuje do 3 części.
Steven Seagal- Dla mnie obojętny aczkolwiek jakiś drobny epizod może zagrać.
Kurt Russel, Lance Hendriksen- sam nie wiem
Jackie Chan- Tak bardzo lubię tego gościa za poczucie humoru jak i za świetne walki w filmach. Bardzo bym chciał go zobaczyć w EX 3 jednak to bardzo mało prawdopodobne.
Dobrze więc jeśli Steven Seagal miałby grać epizod to z kim by bił się Stallone w walce finałowej, no bo przecież Wesley Snipes nie chcę tzn. wiesz o co chodzi, nadal jestem przekonany co do roli Lance Henriksena w tym filmie postać demonicznego naukowca biologa i ten Jego śmiech kiedy chce kogoś załatwić pamiętasz go:), tylko ta rola to by musiało być naprawdę coś tak żeby strach przed Nim bił z ekranu, tylko wtedy by pasował idealnie a jestem pewien że potrafiłby to zagrać zgodzisz się ze mną?
Co do obecnego Stevena nie jestem zbytnio przekonany, zwłaszcza iż jego ostatnie film są bardzo kiepskie. Nie wiem czy jego walka ze Stallone jest dobrym pomysłem zważywszy na to w jakiej jest on formie. Na pewno jakieś ciekawe rozwiązanie twórcy znajdą o to się nie boję.
A co do Lance Henriksena przekonałem Cię do roli tego typu drania, co uważasz? Ja uważam choć nie chcę być niemiły że jedyną realną przeszkodą mógłby być wiek tego aktora, nie wiadomo jakby wypadł wizualnie w takiej produkcji.
Eddie ? Czy on bd pasował ??
Cruise może być , Smith jest spoko . Banderas też ..
A czemu by nie? Po serii Gliniarza z Beverly Hills, Gliniarza z Metropolii i 48 godzin mógłby być. Oczywiście wszystko pod komizm.
Jako poważnego Eddiego mógłbym zobaczyć hehe :D
Ciekawe jak by wypadł .. ale i tak nie zaproponują mu roli
Ale ratownik ze Słonecznego Patrolu też się przyda. W razie czego, jakby pijany Gunner wypadł za burtę, to miałby go kto uratować.
Pewnie przecież Gunnar by się utopił bez jego pomocy i kto by zastąpił jego miejsce ? shia labeouf ?? hehe
haha .
Ja już seriale skonczyłem oglądać ... Teraz lecą same słabe poprostu nie podobają mi sie .... nudne i tyle .
Ja obecnie nie oglądam żadnych seriali, gdyż wszystkie są do siebie bardzo podobne.
Masz racje nic godnego uwagi .
Moje ulubione seriale : Lost , Prison Break , Heroes ..
Chcialby wymieninić Seagala na Michela Jay Whita, jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko temu.
Napisz drugi raz całą piątkę najlepiej, by się nie pomyliło. Pierwszego wcześniejszego postu twojego nie będę brał pod uwagę.
a kobiet w kinie akcji to nie ma??
no co wy nie robcie gejowskiego filmu.
w trojce mogla by zagrac wg. mnie Cynthia Rothrock ;p
Całkiem zapomniałem o niejakim Jeffie Speakmanie mistrzu Karate Kenpo. W filmie "The Perfect Weapon" był świetny.
Tak ,Jeff Speakman był znakomity w The Perfect Weapon http://www.youtube.com/watch?v=a7HrzDx_Ez0
1.WESLEy SNIPES
2. STEVEN SEAGAL
3. LIAM NEESON
4.Michael Jai White
5.Robert De Niro
6.AL PACINO
7.Tom Cruise
8.Tom Wilkinson.
9.John Travolta
10. Denzel Washington
11. Ethan Hawke
12.Vinnie Jones
13.Jackie Chan
14.Wladimir Putin
15.Colin Farrell
16.timothy olyphant (hitman)
17.Dwayne Johnson
18.Vin Diesel.
19.Paul Walker.
20.Tommy Lee Jones
21 Sacha Baron Cohen
22. HArrison Ford.
23. Micheal douglas
24.Viggo Mortenson
25.Clive Owen
26.Ryan Reynolds
27.Donnie Yen
28.John Woo jako reżyser 3 części
29.
WYBIERAM TYLKO 5!!NIE MOGE EDYTOWAC KURDE
4.Michael Jai White
3. LIAM NEESON
1.WESLEy SNIPES
17.Dwayne Johnson
2. STEVEN SEAGAL
Steven Seagal
Kurt Russell
Robert De Niro
Will Smith
Nicolas Cage
------------------------
A Ci którzy muszą byc w EX4 (jak będzie :)
Tommy Lee Jones
Harrison Ford
Vin Diesel
Bolo Yeung
Tom Cruise
http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/Wyniki+ G%C5%82osowania!!!,2016302
Wyniki już są. :)
1. Seagal
2. Snipes
3. Bolo Yeung
4. Billy Blanks
5. Jeff Speakman
Ale oprócz nich dobrzy byliby jeszcze: Matthias Hues, Hirouki Tagawa, Don "The Dragon" Wilson i wieeelu innych.