Kto powinien zagrać w EX 3?
zasady:
1.Każdy podaje 5 nazwisk które według niego powinny zagrać w 3 części Niezniszczalnych.
2. Głosowanie do środy czyli jutra do godziny 16:00
3. Jutro podliczę i umieszczę wyniki. :)
4. Jeżeli ktoś poda więcej niż 5 nazwisk to nie wliczam pozostałych. :)
Oczywiście umieszczamy tylko tych którzy nie zagrali w żadnej części niezniszczalnych.
Oni wszyscy są starzy, Adam ;-) Bolo mógłby się pojawić na drobny epizod. Jakby nie było, to jeden z najczęstszych wrogów filmowych Van Damme'a ;-)
Oj Tong Po i Mongoł(Z Questa) to duper zagrane postacie przeciwko Van Daammowi ;)
Dokładnie, poza tym z jego ładną mordką idealnie pasowałby na jakiś czarny charakter :) Bolek jest młodszy od Chucka Norrisa i zostało mu jeszcze trochę dawnej masy:)
Oj tak :D Był zajebiście ucharakterysowany na czarnego charaktera ;) Właśnie taki ktoś o takich umiejętnościach powinien zagrać głównego opponenta ekipy Stallone. A jego pomocnikiem mógłby być Jackie Chan ;>
Bolo był rywalem Van Damma tylko w 2 filmach - Krwawy Sport i Podwójne uderzeenie. Ale i tak zagrał zajebiście ;)
Właśnie słyszałam kiedyś o tym. I jeszcze jakiś film ma mieć drugą część. Maksimum ryzyka albo Lwie serce, ale tego nie jestem pewna na 100%
O właśnie. Chyba nawet Ty mi o tym pisałeś.
Dobra idę film oglądać. Trzecia część już czeka.
Jeżeli mogę się wpier.dolić do dawno nie aktualizowanej i poruszanej rozmowy, mieli robić remake Krwawego Sportu. Pozdrawiam :)
Mam nadzieję, że takie coś nigdy nie będzie miało miejsca. Zobacz, jaki jest remake Pamięci Absolutnej z Arnoldem!
I dobrze :) Jak zauważyłaś Katarzno zmieniłem pseudonim, a wiesz z jakiego filmu? Powiem Ci, że wczorajszego z TVP2 :D
Jeżeli mi to zaliczysz, ode mnie:
Jackie Chan
Bolo Yeong
Billy Blanks
John Travolta
Wesley Snipes